Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Έγιναν εργασίες καθαριότητας και συντήρησης στο Πάρκο Αναψυχής ''Ιωάννης Σφουντούρης'' στο Δίστομο, από εθελοντές πολίτες


Την Κυριακή 19 Ιουνιου 2011, έγιναν εθελοντικές εργασίες, στο σπουδαίο Πάρκο Αναψυχής του Διστόμου, ''Ιωάννης Θ Σφουντούρης'', που βρίσκεται στην οδό αναπάυσεως, στον δρόμο κάτω από το Κάστρο και πριν το Αρχαιολογικό Πάρκο.
Αυτοί που δούλεψαν για να έχουμε σπουδαίο αποτέλεσμα οπτικό αλλά και λειτουργικό, ήταν κάποιοι συμπολίτες μας,οι οποίοι έβαψαν, άσπρισαν και έκαναν κι άλλες δουλειές. 
Οι εικόνες που θα αναρτήσω μιλάνε από μόνες τους. 



Θέλω να πω όμως ένα μεγάλο μπράβο πρώτα στην Οικογένεια Σφουντούρη γι αυτή την μεγάλη δωρεά, και μετά στους συμπολίτες μου για την σπουδαία αυτή εθελοντική τους ενέργεια, που αν μη τι άλλο, σημαίνει πολιτισμό και ανθρωπιά.




 ( ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ )

Ας δούμε όμως τι έχει να μας πει η δωρήτρια του πάρκου Μαρία Σφουντούρη :

Αυτοί που δούλεψαν είναι,  εγω ( Μαρία Σφουντούρη ) και ο Θεμιστοκλής ( Σύζυγος και δωρητής ), ο Στάμος Σιδέρης, ο Νικος Σιδέρης, η Κούλα Κώτσου ( Δημοτική υπάλληλος ), ο Γιώργος Σεχρεμέλης , ο Τάσος Σαββίδης με τη γυναίκα του, ο Γιάννης ο Καλογερόπουλος της Δημοτικής Ενότητας Διστόμου, και ο Δημήτρης ο Κοτρόγιαννος .
Τρείς  μέρες πρίν ο φίλος και συνεργάτης Νίκος, που δε ξέρω αν θέλει να τον αναφέρω, και γι αυτό δε γράφω επίθετο, φύτεψε τα λουλούδια και τοποθέτησε το δίκτυο ποτίσματος εντελώς δωρεάν και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό. 
Επίσης  είχε φροντίσει για διάφορα ο Κώνσταντίνος ο Νταής υπάλληλος στον Δήμο, αλλά κάποια έκτακτη ανάγκη δεν του επέτρεψε να βρίσκεται εκεί τη Κυριακή.
Ολοι αυτοί ,άλλοι με ψεκαστήρες, άλλοι με μεγάλες βούρτσες, άσπριζαν τον περίβολο, και εγώ με την Κούλα την Κώτσου, καθαρίζαμε τους χώρους.
Πρέπει να  προτρέψουμε όλους που το χρησιμοποιούν να το διατηρούν καθαρό, και να σέβονται  τον κόπο που διατέθηκε, τον κόπο όλων των ανθρώπων. 
Επίσης σε λίγες μέρες, θέλω να πιστεύω, ότι θα έχουν μπεί και οι κούνιες.
Ηδη έχουν γίνει σχεδόν  όλες οι κινήσεις που χρειάζονται.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

2 σχόλια:

Ένας πολίτης είπε...

Συγχαρητήρια σ αυτούς του πολύ σπουδαίους ανθρώπους του Διστόμου

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ το Θέμη για τη προσφορά του στη κοινωνία μας που προβάλει μέσα απο την ιστολελίδα του όλα τα τεκτενόμενα.Θέμη σέυχαριστώ απο καρδιάς και εύχομαι οι νεαροί να σεβαστούν το χώρο γιατί έχουν γίνει κάποια παρατράγουδα.