Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ένα μικρό μήνυμα στα κομματόσκυλα και τους ρουφιάνους που μου ασκούν λογοκρισία

Βάλτε με φυλακή, εχθροί μου

Ένα μικρό μήνυμα στα κομματόσκυλα και τους ρουφιάνους που μου ασκούν λογοκρισία, καθώς και σ'αυτούς που γράφουν ανώνυμα αλλά απευθύνονται σε επώνυμους.
Πάμε πρώτα να πάρουμε το δεύτερο σκέλος. Η ανωνυμία είναι σεβαστό δικαίωμα. Άλλωστε το παρέχει και η υπηρεσία των blogs.
Αθέμιτο όμως, θρασύδειλο και άνανδρο είναι να γράφεις ανώνυμα και να βρίζεις ή να κατηγορείς κάποιον, χρησιμοποιώντας το ονοματεπώνυμό του.
Δεν μπορείς εσύ να είσαι ανώνυμος ή να χρησιμοποιείς ψευδώνυμο, και να λες, παράδειγμα, ότι ο Γιώργος ο Τάδε, κλέβει ή είναι ανεπαρκής ή είναι κάτι τέλος πάντων.
Ανώνυμα σχόλια μπορείς να γράφεις για πράγματα που δεν θίγουν. Όπως για παράδειγμα για να περιγράψεις πόσο όμορφο είναι ένα το τοπίο, ή κάτι σχετικό.
Όταν όμως βρίζεις κάποιον έχοντας την ανωνυμία για ασφάλειά σου, είναι πολύ βρώμικη τακτική.
Να αντιμετωπίζεις τον αντίπαλο σου, όπως όταν τον βλέπεις μπροστά σου, κι αν έχεις αποδείξεις ότι έχει κάνει κάτι επιλήψιμο, πες του το κατάμουτρα, με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο. Έτσι κάνουν οι άνδρες. Έτσι κάνουν οι άνθρωποι.
Οι τακτικές σας, είναι τακτικές μαυροσκουφάδων του παρακράτους.
Δεν είδα κανέναν να έρθει να με βρει έξω.
Δύο περιστατικά βίας είχα μόνο έξω στην προσωπική μου ζωή, από άτομα τα οποία ζουν από το κόμμα τους εξ΄ ολοκλήρου και νομίζουν ότι απειλούνται όταν εμείς το αρνούμαστε.
Βέβαια θα ανησυχούσα πολύ αν αυτά τα άτομα με εκτιμούσαν και είχαν καλές σχέσεις με μένα.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που είναι εχθροί μου. Με τιμά αφάνταστα.
Για να τους βοηθήσω, αν θέλουν να με βγάλουν απ' τη μέση, μπορούν να με σκοτώσουν ή να βρουν τρόπο να με βάλουν φυλακή. Αλλιώς μπορούν απλά να μου κλάσουν τα @@!!!
Ο καθεστωτισμός και η λογοκρισία, καθώς και οι απειλές, δεν περνάνε σε μένα και στον κύκλο μου, για τον οποίο είμαι εξαιρετικά υπερήφανος.
Έχετε τελειώσει και το ξέρετε. Κι όσο είμαι όρθιος, όλο και πιο πολλοί είναι με το μέρος μου!!

12 σχόλια:

Μαρία Ιτέα είπε...

Τι να σε βρουν έξω στα ίσια, βρε Θέμη μου! Αστειεύεσαι; Αυτοί είναι τελευταίοι και αναξιοπρεπείς και πολύ δειλοί. Κι εδώ στην Ιτιά το ίδιο συμβαίνει

iteanews είπε...

Αγαπητέ φίλε,
Καταλαβαίνουμε απόλυτα πώς αισθάνεσαι και σου στέλνουμε αυτό το μήνυμα για να καταλάβουν όλοι οι "μάγκες" πως οι bloggers είναι ενωμένοι και στέκονται δίπλα σε αυτούς που πολεμάν καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον.
Σου στέλνουμε την αγάπη μας και θα είμαστε στο πλάι σου όποτε μας χρειαστείς.
Iteanews

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Συμπατριώτη και συνάδελφε,είναι πολύ συγκινητικό το σχόλιο σου, και σε ευχαριστώ θερμά. Η ιστορία έχει διδάξει ότι όλοι αυτοί που πολεμάν για ένα καλύτερο αύριο, έχουν πάντα εχθρούς, κι αυτό είναι το καθεστώς πάντα...
Δεν αρεσουμε σ αυτούε, αλλά αρέσουμε σε εκατοντάδες άλλους..
Να είμαστε καλά λοιπόν να παλεύουμε συνεχώς. Δεν θα τους κανουμε τη χάρη να βγούμε απ τη μέση.
Σου εύχομαι ολόψυχα, καλή δύναμη, αγαπητέ φίλε!

Πολύδροσος Παρνασσού είπε...

Την αγάπη μας, τη συμπαράστασή μας και να μας υπολογίζεις δίπλα σου. Καλή δύναμη

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Επίσης, συμπατριώτη ..Και συ, καλή πορεία και καλή συνέχεια στους αγώνες σου. Είμαστε όλοι μιά γροθιά, είμαστε δίπλα!!! :)
Ευχαριστώ και να είσαι καλά!!

Γιώργος Χ. Θεοχάρης είπε...

Τράβα μπροστά, Θέμη! Είμαστε όλοι δίπλα σου...

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Πόσο θα χαιρόμουνα να έγραφαν όλοι έτσι επώνυμα, κι ας διαφωνούσαν ριζικά οι απόψεις μας.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Μην "μασας". Είμαστε μαζί σου

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Ευχαριστώ πατρίδα.
Δεν μασάω. Αυτοί μασάνε. Απλά προειδοποιώ γιατί μπορεί να έχουμε άσχημες καταλήξεις.
Ήδη έναν παραλίγο να τον αρπάξω απ το λαιμό, αλλά εγώ θα φανώ κακός κι αυτός ήρωας.
Γι αυτό κρατιέμαι όσο μπορώ και τους τονίζω ξανά, ότι ο μόνος τρόπος να με βγάλουν απ' τη μέση είναι να με σκοτώσουν. Αλλά και πάλι θα βρεθούν οι φίλοι μου να συνεχίσουν το κράξιμο και την απαξίωση....Φαντάζομαι καταλαβαίνεις για ποιούς και γιατί μιλάω. Κι εσύ τα ίδια θα τραβάς!

Στέργιος Μπακολουκάς είπε...

Όλοι αυτοί που σιχτιρίζεις στην προμετωπίδα του blog σου, τους οποίους όλοι γνωρίζουμε ή μπορούμε πολύ εύκολα ν’ αναγνωρίσουμε, είναι τα θρασίμια που περιφέρουν ακόμα τη ρυπαρή σκιά τους , ακριβώς όπως το ίδιο έκαναν και κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής, δηλαδή εκφοβίζουν, απειλούν, προπηλακίζουν, σπιλώνουν συνειδήσεις , ρουφιανεύουν κλπ .
Είναι φανερό ότι επειδή σήμερα οι συνθήκες κατοχής είναι ακριβώς ίδιες με τότε, βγήκαν και πάλι από τα λαγούμια τους για να προσφέρουν στ’ αφεντικά τους τις ίδιες υπηρεσίες.
Η Πραγματική προστασία που διαχρονικά οι αγωνιστές είχαν , ήταν πάντα αυτή που ο λαός παρείχε σ’ αυτούς που θεωρούσε παιδιά του. ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΘΕΜΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Πέτρος Δ. είπε...

Αγαπητέ θέμη, θα σου μιλήσω με μία αποστροφή του Οδυσσέα Ελύτη : "Ο μόνος δρόμος που μας απομένει τώρα είναι ο κίνδυνος... λοιπόν... πρόσω καταπάνω στον κίνδυνο. Δε γίνεται αλλιώς. Ή θα συνθηκολογήσεις και θα μείνεις με τους εδώθε ή θα περάσεις πέρα..." Όσοι συνθηκολόγησαν δουλειά τους είναι να σε λοιδορούν. Άσ' τους κι εσύ να βουρλίζονται...
Πέτρος Δημητρίου

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Τι να πω. με συγκινείτε ιδιαίτερα.
Αφού προσωπικότητες σαν κι εσάς και άτομα με αγωνιστικότητα και αξιοπρέπεια και θαρρος, γράφουν τόσα όμορφα λόγια και βοηθούν στο blog αυτό αλλά και σε όλα τα άλλα αξιοπρεπή blogs, τότε όχι μόνο δεν έχω να φοβάμαι τίποτα, αλλά τι να τους κάνω τους άλλους; Χαίρομαι που με εχθρεύονται. Θα ανησυχούσα ήταν φιλικά προσκείμενοι!!! Καλή συνέχεια στους αγώνες σας.