Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος - Δείτε τα βίντεο

ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: News247 

Στον ανακριτή απολογείται ο Άκης Τσοχατζόπουλος 

 

Σοφία Κατσαρέλη

Στις έντεκα το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης εξήλθε από την οικία του, στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, για την εκτέλεση του εις βάρος του εντάλματος σύλληψης.
Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε νωρίτερα από την Εισαγγελία Αθηνών, σε συνεννόηση με τον ειδικό ανακριτή κ. Μάλλη, σε βάρος του πρώην υπουργού και αφορά σε "ξέπλυμα μαύρου χρήματος", που αποτελεί κακούργημα.

Εντάλματα έχουν εκδοθεί και για άλλα πρόσωπα, που είχαν λειτουργήσει ως παρένθετα για να μπορεί ο πρώην υπουργός να αποκρύπτει τα περιουσιακά του στοιχεία, για την ίδια κατηγορία.
"Στον ανακριτή πάμε. Θα τα πούμε εκεί πέρα", δήλωσε ο κ. Τσοχατζόπουλος προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ. Το περιεχόμενο του εντάλματος

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στο περιεχόμενο του εντάλματος, στον κ. Τσοχατζόπουλο αποδίδεται το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.


Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος από fon1972
Γ
ια το θέμα των περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από τις εισαγγελείς πρωτοδικών Ευγ. Κυβέλου και Ελ. Σίσκου που ξεκίνησε το 2010, με αφορμή δημοσιεύματα για την υπόθεση της αγοράς του ακινήτου επί της Διονυσίου Αεροπαγίτου και αφορούσε τη νομιμότητα της αγοραπωλησίας και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων, με ερευνώμενα αδικήματα τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδίκημα διαρκές, καθώς επίσης και φορολογικές παραβάσεις.
Τον Οκτώβριο του 2011, ο πρώην υπουργός κλήθηκε ενώπιον των Εισαγγελέων με την ιδιότητα του υπόπτου.
Με την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης, ο φάκελος διαβιβάστηκε στον ειδικό ανακριτή, ο οποίος σε συνεννόηση με την Εισαγγελία εξέδωσε ένταλμα σε βάρος του πρώην υπουργού.
 
Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου από babisflou

2 σχόλια:

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Βρε τους αλήτες.
Συνέλαβαν - δηλαδή τι συνέλαβαν, στον ανακριτή τον πάνε- έναν από τους πάμπολλους πολιτικούς που έχουν υπεξαιρέσει και πλουτίσει εις βάρος μας. Και το έκαναν τώρα που έρχονται εκλογές, για να αλλάξουν το προφίλ τους, επειδή ζητά τιμωρία ο κόσμος.
Οι νόμοι όμως που οι ίδιοι οι πολιτικοί ψήφισαν, θα τον καλύψουν και δεν θα πάθει τίποτα. Μια τρύπα στο νερά. Ας μην τσιμπάμε λοιπόν.
Ύστερα όταν η δικαστική εξουσία ελέγχεται από κομματικούς δικαστές, δεν μπορούν να ειναι αντικειμενικοί. Θα πέσει συγκάλυψη και αλητεια φουλ.....ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ , ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Να δεις πότε είναι η εκλογές?????
αα ναι 6 Μάη τυχαίο? Δεν νομίζω.
τόσο καιρό που έβγαινε και μιλούσε ότι θα και θα και θα
που ήταν όλοι αυτοί που τώρα τον τρέχουν??
μήπως τον ανακάλυψαν τώρα???

Είχε λέει και 10 πλάκες χρυσό...πού τα βρήκε?
από την δουλειά του τα έβγαλε?

Και τέλος αφού τον συνέλαβαν γιατί ο κύριος (λεμ' τώρα)
δεν είχε βραχιολάκια (χειροπέδες) κατά την προσαγωγή του στην ασφάλεια?

Αν ήταν ένας απλός πολίτης θα είχε κανονικά χειροπέδες (άσε το ξύλο που θα έτρωγε μέσα στο ασφαλίτικο).
Λοιπόν όλα είναι μούφα και μην ψαρώνεται , πάλι τα ίδια κάνουν.
Πασόκοι και νδάδες τα ίδια Σ@##α.
Δείτε εδώ και αν από εδώ και πέρα έστω και ένας πάει και ψηφίσει ένα από τα 2 κόμματα ε τότε καλά θα κάνουν μετά και θα μας γ!@##$$$ν!!!!
Έτσι βγαίνουν πάντα με Αλβανούς και τα κομματόσκυλα τους.

http://www.kinitronews.com/2012/04/blog-post_8224.html

Καλημέρα χωριουδάκι μου!