Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση - Κάλεσμα για την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σαββατο


 
 
Η Σπίθα 1ου διαμερίσματος Κέντρο Αθήνας καλεί τους φίλους και τα μέλη του ΚΑΠ αλλά και όλο τον Ελληνικό λαό σε  σιωπηρή ευσεβή ακολουθία του επιταφίου με Ελληνικές σημαίες. Η συμβολική αυτή πράξη πίσω από τον επιτάφιο του Χριστού θα είναι η υπόσχεση της ανάστασης του Έθνους μας με σύμμαχο μας τον νικητή του Θανάτου. 
Ο ευσεβής Ελληνικός Λαός,  πορεύεται μόνος του τον Γολγοθά που του ετοίμασαν οι ντόπιοι προστάτες των ξένων συμφερόντων - κατακτητών της πατρίδας μας , Θα αναστηθεί μέσα από την ενωμένη πάλη του και  το υψηλό αγωνιστικό του φρόνιμα ενάντια σε όλες τις σειρήνες που τον θέλουν σκλαβωμένο για πάντα. 
Καλούμε όλους τους Έλληνες όπου κι αν βρεθούν Την Μεγάλη Παρασκευή , εκτός από το κερί που θα ανάψουν για τον Χριστό ακολουθώντας τον επιτάφιό του να πάρουν μαζί τους και μία σημαία για την ΕΛΛΑΔΑ μας. 

Επίσης το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ της Αναστάσεως, Μέλη , φίλοι, αλλά και άλλοι συνοδοιπόροι από κινήματα- κινήσεις της Αθήνας δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος στις 10:30' στο κυπαρίσσι που έδωσε το αγωνιστικό του παρόν ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΣ  όπου με Ελληνικές σημαίες θα πάμε στην Μητρόπολη να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία και μετά με πορεία στον Άγνωστο στρατιώτη  με την σημαία της επαναστάσεως θα δηλώσουμε εμπρός στα κόκαλα των προγόνων μας την θέλησή μας να πορευτούμε τον αγώνα της νίκης του θανάτου της πατρίδας μας.
Καλούμε όλα τα μέλη του ΚΑΠ  της Αθήνας να συμπορευτούν μαζί μας. Καλούμε όλους του Αθηναίους του κέντρου να συμπορευτούν μαζί μας την άγια τούτη στιγμή. Και φυσικά όσοι πιστοί προσέλθετε. 

Σπίθα 1ου Διαμερίσματος  κέντρο Αθήνας


Υ.Γ. Πάρτε σημαίες Ελληνικές όπου κι αν είστε την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: