Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Περί μεταστεγάσεως του Αστυνομικού τμήματος Διστόμου. Προτάσεις και σχόλια


Δείτε πρώτα το άρθρο που διάβασα

Αναδημοσίευση από blog Στ' αγνάντι της Ρούμελης

''ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΔΙΣΤΟΜΟΥ κ.α.



Ύστερα απο σχετική εγκύκλιο που αποστάλθηκε στους Δήμους,τα αστυνομικά τμήματα θα πρέπει να στεγάζονται σε κτίρια, τα οποία θα συντηρούνται από τους Δήμους. Σταματάει λοιπόν,η πληρωμή ενοικίων από το κράτος.
Κατόπιν των παραπάνω λοιπόν  και έπειτα από διάφορες ενέργειες και το Α.Τ. ΑΡΑΧΩΒΑΣ  και το αντίστοιχο  του  ΔΙΣΤΟΜΟΥ, μεταστεγάζονται.
Όσον αφορά την Αράχωβα,ζητήθηκε από την ιδιοκτήτρια να μειώσει το ενοίκιο αλλά ......
Έτσι μετά από διευρένηση των υποψηφίων κτιρίων, μέχρι στιγμής επικρατέστερο είναι

ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  και σαν δεύτερη λύση  ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.

Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται....
''

Λέει λοιπόν το blog Στ'αγνάντι της Ρούμελης , ότι μετεστεγάζονται τα Αστυνομικά τμήματα Διστόμου και Αράχωβας. Αφού πρώτα πω κάτι που θέλω στους άθλιους πολιτικούς και την άθλια κυβέρνηση και αντιπολίτευση της Ελλάδας, θα πω τι προτείνω και ποιά λύση υπάρχει:

Αυτά που θέλω να πω πρώτα σε μορφή ερώτησης είναι τα εξής: Γιατί πρέπει να ταλαιπωρούμαι εγώ ως πολίτης επειδή οι κυβερνώντες και οι προκάτοχοί τους έκλεψαν ατιμώρητα και συνεχίζουν να κλέβουν, και εξ αιτίας τους να μην έχω εγώ υπηρεσίες; Το ΙΚΑ Διστόμου έκλεισε ήδη. Θα κάνουμε εμείς υποκριτική και δήθεν οικονομία επειδή εσείς, άθλιοι πολιτικοί, κλέψατε; Τι θα γίνει; Θα έχουν μόνο οι μεγάλες πόλεις υπηρεσίες; ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τι έγινε με το παράρτημα του ΙΚΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ που ήταν μικρή η ζημιά γιατί παραμένει στην Παραλία Διστόμου, 9 χιλ μόλις μακριά. Ωστόσο πιο μακριά για τους κατοίκους των γύρω χωριών

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τα κτήρια της ''Δελφοί - Δίστομο'' που τα εκμεταλλεύεται πλέον ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, στο Δίστομο

Το λογικό είναι να στεγαστεί σε Δημοτικό ιδιόκτητο χώρο αφού δεν μιλάμε για κλείσιμο. Χώροι λοιπόν υπάρχουν, με κάθε επφύλαξη βέβαια στην είδηση η οποία δεν ξέρω αν ισχύει 100%, ωστόσο έχω ακούσει και στο παρελθόν για αυτό το θέμα. Ο ένας χώρος είναι το πρωην κτήριο της Εταιρείας Δελφοί -Δίστομο που τώρα το εκμεταλλεύεται ο Δήμος, και η άλλη λύση είναι να στεγαστεί στο Πνευματικό Kέντρο όπου στεγάζεται ο Πολιτισμικός Σύλλογος κ.α

Το κτήριο της δεύτερης πρότασης

Ας βρεθεί εκεί μιά λύση. Είναι και απέναντι από τον Δήμο. Το πολύ - πολύ να τα βρουν με κάποιο φορέα για λύση από κοινού. Τα κτήρια όμως της Δελφοί - Δίστομο είναι ιδανικά, με πάρκινκ, πάρα πολλά γραφεία και πολύ συντηρημένο όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Ελπίζω αυτή την φορά να εισακουστούμε εμείς οι πολίτες, και να μην την πάθουμε όπως με το ΙΚΑ, γιατί θα αποδυναμωθεί η έδρα του Δήμου μας έτσι.  

Θα μπει αργότερα και ψηφοφορία όπως στο blog ''Στ' Αγνάντι της ρούμελης'' που έβαλε για την Αράχωβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: