Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - Σήμερα το συλλαλητήριο για το νοσοκομείο Λιβαδειάς

Σήμερα  Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα. θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς και πορεία προς το νοσοκομείο.


 Δελτίο Τύπου δήμου Λεβαδέων
 Σε συνέχεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων κατά την διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε η δρομολόγηση ενεργειών προκειμένου όχι μόνο να αποτραπεί η επιχειρούμενη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Λιβαδειάς αλλά και να επιτευχθεί η αναβάθμισή του, την Τετάρτη 1 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου Νίκου Παπαγγελή με την συμμετοχή των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς και πορεία προς το νοσοκομείο την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα.

Η διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Νοσοκομείου και η περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας είναι υπόθεση που μας αφορά όλους. Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούμε την όποια υποβάθμισή του.
Η αναβάθμισή, η στελέχωσή, ο σύγχρονος εξοπλισμός και η εύρυθμη λειτουργία του, σύμφωνα με τις προτάσεις της διοίκησης,  του ιατρικού, του νοσηλευτικού και του διοικητικού προσωπικού, είναι μονόδρομος.
«Η συμμετοχή όλων στο συλλαλητήριο της Τετάρτης κρίνεται επιβεβλημένη», τονίζει ο δήμαρχος Ν. Παπαγγελής.
Και προσθέτει:
«Σας καλούμε, να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για ένα σύγχρονο νοσοκομείο και ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας με δωρεάν και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας».

Δελτίο Τύπου Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς
ΚΑΛΕΣΜΑ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καλεί όλους τους εργαζόμενους , τους Άνεργους, τους Συνταξιούχους, να δώσουν μαχητικό παρόν στο Συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 ώρα 7 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς.
Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη για να περισώσουμε το ύψιστο αγαθό που είναι η υγεία, τόσο για εμάς, όσο και για τις επόμενες γενιές.
Όλοι μαζί για την ανατροπή.
Για το Δ.Σ.               
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: