Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Συλλήψεις για τα στημένα παιχνίδια - Άθλια τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Πηγή/αναδημοσίευση: Πράσινα νέα


Σε εννέα συλλήψεις για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών προχώρησε η αστυνομία όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι αρχές. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.
Όπως έγινε γνωστό ο ισχυρός άνδρας της βολιώτικης ομάδας μαζί με άλλα οκτώ άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία έπειτα από μία επιχείρηση-σκούπα των αρχών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την υπόθεση των 41 αγώνων, οι οποίοι είχαν χαρακτηριστεί ως ύποπτοι από την ΟΥΕΦΑ.
Μάλιστα την σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του, Νίκος Κακκαβάς, έξω από τα γραφεία της ΓΑΔΑ. Οι συλληφθέντες θα πάρουν κάποιες μέρες προθεσμία για να απολογηθούν κι εν συνεχεία θα αποφασιστεί από την εισαγγελία αν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου κατηγορείται για στοιχηματική απάτη, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος
Όσο για τα ονόματα των υπόλοιπων συλληφθέντων, κάποια έχουν γίνει γνωστά, αλλά από την στιγμή που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα δεν είναι δυνατό να αναφερθούν.
Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, εκτός από παράγοντες, θα προσαχθούν και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φέρονται να έχουν πάρει μέρος σε παράνομες στοιχηματικές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: