Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ενα δωρο με ...ΦΛΟΓΑ!



Τα φετινά Χριστούγεννα συνδυάστε το δώρο στους αγαπημένους σας με τα παιδιά της ‘’Φλόγας’’, του Συλλογου Γονιων Παιδιων Με Νεοπλασματικη Ασθενεια..
Προκειται για μία ιδέα, μία σύμπραξη, μία μεγάλη προσφορά.Η ELLE AMBER συναντα την εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» και «ανάβει» μία ΦΛΟΓΑ για
 τα παιδιά.

Συγκεκριμενα, η Ελίνα Αναγνωστοπούλου, η ψυχή της φιρμας ELLE AMBER, και η Μαρί Κυριακού, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» στον ΑΝΤΕΝΝΑ, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν κοσμήματα, τα έσοδα των οποίων, θα διατεθούν, στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «ΦΛΟΓΑ».

Κάθε κόσμημα, που θα πωλείται σε συμβολική τιμή, (30, 40 ή 80 €)  θα δίνει ένα ακόμη «όπλο», στη μάχη που δίνουν μικρά παιδιά κατά του καρκίνου.

Η «ΦΛΟΓΑ», φιλοξενεί και στηρίζει με κάθε τρόπο παιδιά και γονείς να βγουν νικητές και να αντιμετωπίσουν με θάρρος και δύναμη την ασθένειά τους.

Τα  κοσμηματοπωλεία  Δ. Αναγνωστόπουλος στην Αθήνα και το Link στη Θεσσαλονίκη, που διαθέτουν σε αποκλειστικότητα τα κοσμήματα ELLE AMBER, σας προσκαλούν να δώσετε ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ένα δώρο με δύο αποδέκτες!
Δ. Αναγνωστόπουλος
Οδός: Βουκουρεστίου 6, Αθήνα  Τηλ: 210-3604426
Link Jewelry
Οδός: Κυριακίδου 1, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης  Τηλ: 2310-451319

Καλές γιορτές, με αγάπη και υγεία!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΥΓ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΜΑΣ, ΩΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ‘’ΦΛΟΓΑ’’ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ  ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. Βεβαιως μπορει κανεις να υποθεσει ότι καποιοι προβαλονται μεσα από αυτή την δραση. Για μας μενει η αγνη προσπαθεια και ετσι να το δειτε ολοι.
Οσοι μπορειτε καντε ενα δωρο με ...ΦΛΟΓΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: