Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Σοβαρά προβλήματα και πονοκέφαλο στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, έχει προκαλέσει η έλευση Πάγκαλου στο Δίστομο, που μάλλον θα ματαιωθεί


Σοβαρά προβλήματα και πονοκέφαλο στην Αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας, έχει προκαλέσει η έλευση Πάγκαλου στο Δίστομο, που μάλλον θα ματαιωθεί.
Ο λόγος είναι τα χαρτάκια που σκόρπισαν στο Δίστομο άγνωστοι οι οποίοι παροτρύνουν τον κόσμο να κράξει και να γιαουρτώσει τον Θεόδωρο Πάγκαλο.
Επίσης προγραμματισμένη επίσκεψη είναι και του ακροδεξιού βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη η οποία ήρθε να φέρει κι άλλους μπελάδες στην αστυνομία αλλά και στους κατοίκους.
Εννοείται πως για τους πιο πολλούς εδώ είναι ανεπιθύμητη η παρουσία τους, και πρώτον και καλύτερο σε μένα. Το θέμα είναι όμως ότι το μνημόσυνο θα αμαυρωθεί αν την ώρα που ανεβαίνουμε στο Μαυσωλείο αρχίζουν και γίνουν έκτροπα. Φέτος λόγω των αποζημιώσεων θα είναι πολλά κανάλια και καταλαβαίνετε ότι η είδηση θα κάνει το γύρο του κόσμου. Εκτός από ελληνικά κανάλια θα είναι γερμανικά και ιταλικά, και θα είναι ντροπή να δείχνουν εικόνες γιαουρτώματος και κραυγών.
Μια ζωή αυτοί οι αλήτες οι κυβερνητικοί δημιουργούν πρόβλημα.
Πάντως δεν θα είναι μόνο Διστομίτες εδώ, αλλά και ξένοι. Εδώ έτσι όπως βιώνω και ζω τα πράγματα, με τις απειλές που έχω ακούσει, και τις έχθρες που έχουν δημιουργηθεί από κάποια κόμματα και κομματικούς παράγοντες, διαπιστώνω ότι όλη η Ελλάδα άλλαξε και δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί πολιτικούς, και εδώ ακόμη είναι άσυλο για τον Πάγκαλο και για άλλους του ιδίου χρώματος.
Κύριε Πάγκαλε και Γεωργιάδη, καθίστε σπίτι σας!! Μπορούμε και μόνοι μας να τιμήσουμε τους νεκρούς μας. Μην μας βάζετε σε μπελάδες

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες! Τι δουλιά εχει εδω ο Μπουμπουκος με την "εθνικη μας τηλεπαρουσιάστρια (μπουμπούκενα)". Με ποιανού το μέρος ειναι πραγματικά, των θυμάτων ή των ναζί!!!!

ΕΥΡΩΝ είπε...

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ.....Ο ΕΥΡΩΝ ΜΕ ΤΙ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΄? ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Έτσι είναι φίλε μου..
Προδότες και φασισιστορουφιάνοι..και έχουν και το θράσος να θέλουν να έρθουν...
Να κάνουν τι οι άθλιοι;