Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Μήπως είναι καιρός να κάνουμε κάτι για την κοροϊδία της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος;


Εδώ και πολύ καιρό, συγκεκριμένα από τον Νοέμβριο που εκλάπη το ΑΤΜ του Διστόμου, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος που έχει κατάστημα στην Παραλία Διστόμου ( 338 ), ακόμη τοποθετεί μηχάνημα αυτόματης αναλήψεως στο Δίστομο. Σε ένα μέρος δηλαδή που συναλάσσονται δύο μέρη ( Δίστομο - Στείρι ), και πολλοί περαστικοί καθώς και συνεργεία που ζουν στα ξενοδοχεία μας και θέλουν να συνδιαλλαγούν.( ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ )
Ληστείες εντωμεταξύ έγιναν και σε άλλα μέρη όπου αντικαταστάθηκαν τα μηχανήματα άμεσα. Αλλά οι πιό μεγάλες ληστείες, έγιναν στην Παραλία Διστόμου στο εκεί κατάστημα της Εθνικής και όχι μία φορά όπως εδώ.
Εκεί έβαλαν δύο ΑΤΜ κι όχι ένα που είχε πριν γίνει η ληστεία, και εδώ κανένα ακόμη με το πρόσχημα ,που εγώ προσωπικά το βρίσκω ηλίθιο, ότι το Δίστομο θεωρείται σημείο υψηλού κινδύνου.
Πως λοιπόν είναι δυνατόν να είναι το Δίστομο υψηλού κινδύνου λοιπόν και να μην είναι η Παραλία που δεν έχει αστυνομία ενώ έχει εδώ;
Μήπως είναι καιρός να σκεφτούμε να πάρουμε τις καταθέσεις μας και να τις πάμε όλοι στην Αγροτική τράπεζα που είναι στα πόδια μας;
Χωρίς αγώνα δεν γίνεται τίποτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: