Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Το ζεστό θεατράκι της ''Θεατροφρένειας'' μας χάρισε ξανά μία υπέροχη μουσική βραδιά

Οι ''ακροβάτες του ονείρου'' στην ''Θεατροφρένεια''


Για μία ακόμη φορά μετά από την εξίσου υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά από τους Flat out, το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου Θεατροφρένεια, μας χάρισε μία Χριστουγεννιάτικη μουσική νύχτα με το σχήμα από το γειτονικό Κυριάκι, ''Ακροβάτες του ονείρου''.
Μακριά από το ευτελές σκυλάδικο και τις φτηνές μουσικές κατάντιες της εποχής μας, τα παιδιά του θεάτρου, αλλά και οι μουσικοί που επιλέχτηκαν, μας ταξίδεψαν σε άλλα μονοπάτια που αξίζει κανείς, και ιδιαίτερα η νεολαία, να βαδίζει.
Με χαρά μας είδαμε ότι υπήρχε συμμετοχή νέων παιδιών, ειδικά από το Στείρι όπου πλειοψήφισε στην ηλικία που θέλαμε να δούμε. Πολλά μπράβο λοιπόν και στα παιδιά του Στειρίου.
Μεγάλη χαρά μας έδωσε και η επίσκεψη του νέου Δημάρχου κ. Ιωάννη Πατσαντάρα, που επισκέφτηκε μαζί με κάποιους Δημοτικούς συμβούλους του το θεατράκι, και άκουσε την μουσική των παιδιών. Δίνει μεγάλο κουράγιο σε παιδιά που τα έκαναν όλα μόνα τους, όπως ο Τάσος ο Σταθάς, να βλέπουν την Δημοτική αρχή να δίνει το ''παρών''. Κι αυτό το καταλαβαίνει μόνο όποιος παλεύει και ξεγλυστρά μέσα από τρικλοποδιές και αγκάθια και κάποια μέρα δικαιώνεται.
Επίσης επισκέφτηκε τα παιδιά και η Ευαγγελία Γρανιτσιώτη από την αντιπολίτευση, πράγμα που επίσης μας άρεσε.
Μπράβο λοιπόν σε όλους σας για μία ακόμη φορά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mprabo sta paidia!!tetoies ekdhlwseis einai poly wraio na ginontai!!perimenoume kai alles..