Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ : News247

Χιλιάδες πολίτες κατεβαίνουν στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας. Παρακολουθήστε ζωντανά από την πλατφόρμα live blogging του News247 όλα όσα συμβαίνουν καθώς και όσα έχουν προηγηθεί

Για να μπορείτε να δείτε τα βίντεο που δημοσιεύουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς αυτόματη ανανέωση, μπορείτε να επιλέγετε το Off, στη μπάρα κάτω από τη κεντρική φωτογραφία. Για να συνεχίσετε να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό αφού δείτε το βίντεο, επιλέγετε ξανά το on
9:25 Για δύο ώρες η Πάτρα θα βυθιστεί στο σκοτάδι από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 εις ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην επιβολή του έκτακτου φόρου για τα ακίνητα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
9:20 Πορείες και συγκεντρώσεις αναμένονται όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.
9:18 Κανονικά θα πραγματοποιηθούν σήμερα οι πτήσεις καθώς η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δεν έχει ανακοινώσει κινητοποιήσεις.
9:15 Στάση εργασίας από τις 11:00 μέχρι τις 15:00 θα κάνουν οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης, με εξαίρεση όσους καλύπτουν το απεργιακό δελτίο.

9:14 Λόγω της γενικής απεργίας σήμερα δεν θα γίνουν εξετάσεις οδήγησης, ούτε έλεγχοι ΚΤΕΟ.
9:01 Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει στο κέντρο της Αθήνας.
8:55 Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια
8:53 Στην γενική απεργία συμμετέχουν υπάλληλοι του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, στην Υγεία, την Παιδεία και τη Δικαιοσύνη, στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε ασφαλιστικά Ταμεία, ιδιωτικοί υπάλληλοι, εργαζόμενοι σε Τράπεζες, στη Ναυτιλία κ.ά. Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια, λόγω της συμμετοχής της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, στην απεργία.
8:50 Από τις 10:00 κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και το Πανεπιστήμιο. Διαβάστε αναλυτικά πως θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ.
8:45 Συνολικά 11 είναι τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν.
8:43 Στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Πεδίον του Άρεως. Ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.
8:33 Παραλύει η χώρα σήμερα λόγω της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: