Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Άφθονο γέλιο και πολύ μουσική από τον Στέλιο Κάτσαρη το Σάββατο στην Αστραδενή

Η Αστραδενή παρουσιάζει μια μοναδική stand up comedy παράσταση με άφθονο γέλιο και πολύ μουσική ......θεραπευτική παραδοσιακή πρακτική για την ολοένα και ποιο δύσκολη καθημερινότητα.

Πώς θα σας φαινόταν αν κάποιος σας έλεγε πως υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι ταλαντούχος στο να αλλάζει ταυτότητες; Ακραίο, θα έλεγαν πολλοί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Πατρίτσια Χάισμιθ, να δώσει στον ήρωά της αυτό το χαρακτηριστικό και να τον κάνει έναν από τους πιο ιντριγκαδόρικους ρόλους. Με αφορμή αυτό το μυθιστόρημα, το οποίο είχε γίνει και τεράστια επιτυχία στο cinema, σας παρουσιάζουμε τον Στέλιο Κάτσαρη και την καινούρια του «κωμωδία στα όρθια».

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Πρωταγωνιστής ένας περίεργος άντρας, o Στέλιος Κάτσαρης. Ένας άντρας ο οποίος μαγεύεται από την πολυπλοκότητα του κόσμου και εγκλωβισμένος στους φόβους και τα πάθη του, αποφασίζει να αλλάξει ταυτότητες! Δεν παίρνει, όμως, μια οποιαδήποτε ταυτότητα, αλλά οικειοποιείται - σχεδόν σφετερίζεται - τις ταυτότητες της κοινωνίας που παρατηρεί.

Αεικίνητος ντύνεται τον ένα ρόλο μετά τον άλλο και καυτηριάζει τα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο. Από την Ελληνική τηλεόραση στην Ελληνίδα μάνα και από τον Λουκά Παπαδήμο στον Μπάρακ Ομπάμα ο Στέλιος Κάτσαρης δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.

Στο τέλος τον λόγο παίρνουν τα τραγούδια αφού ο Στέλιος συντροφιά με ένα πιάνο πετά την κάπα του κωμικού και αφήνεται σε ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια του χτες και του σήμερα.

Μαζί του η Νεφέλη Μαρκάκη στο βιολί και ο Πέτρος Πολίτης στην κιθάρα.

Είσοδος ελεύθερη


Art Cafe Αστραδενή, Έρκυνας 5 Λιβαδειά, τηλ: 22611 00920

Δεν υπάρχουν σχόλια: