Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση απόσυρσης υποψηφιότητας Αθανασίου Πανουργιά για το αξίωμα του Δημάρχου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας



Από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου για το αξίωμα του δημάρχου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας στις επερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κάποια ΤΟΠΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, αλλά και τα «εξαπτέρυγα» αυτών (που η εξουσία τους δεν είναι τόσο μεγάλη, αλλά είναι σημαντική για αρκετές οικογένειες του τόπου μας) έχρισαν υποψήφιο για να αλώσουν τον δήμο και προσπάθησαν να αποτρέψουν την υποψηφιότητα μου χρησιμοποιώντας μεθόδους και ανθρώπους που με όποια ψυχραιμία και αν το δει κανείς θα νόμιζε ότι βρισκόμαστε σε άλλες εποχές αρκετές δεκαετίες πίσω.
Ο πολιτικός χώρος στον οποία ανήκα, δυστυχώς φάνηκε ανώριμος και ανίκανος να ολοκληρώσει τις διαδικασίες που ξεκίνησε, αφού δεν υπήρχε ουσιαστικός διάλογος, ενώ υπήρχε έκδηλη η πρόθεση απαξίωσης στελεχών. Επίσης, από την αρχή της προεκλογικής περιόδου έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες μιας σειράς κακόβουλων και υβριστικών «ψιθύρων» που παίρνουν τη μορφή σχολίων και ανακοινώσεων σε ιστοχώρους, ή ακόμα και μέσα στα καφενεία, με σκοπό όχι να εκφράσουν άποψη, πρόταση ή θέση αλλά να διασπείρουν αμφιβολίες και να σπιλώσουν υπολήψεις.
Όσο με αφορά πήρα τις όποιες πρωτοβουλίες χρειάζονταν, πολύ νωρίς, για να βρεθεί κοινός υποψήφιος το οποίο δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό, λόγω του ότι μια ομάδα από συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια του Νέου Δήμου δρούσε και δρα ακόμα και σήμερα ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ φθάνοντας στα όρια του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.
Ποτέ στην μέχρι τώρα διαδρομή μου, δεν είχα αφεντικά και δεν υπηρέτησα κηδεμόνες, και σίγουρα δεν είμαι υποταχτικός κανενός. Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει και επειδή η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω σε έναν προεκλογικό αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες, αποσύρω την υποψηφιότητα μου από Δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου και τους πολίτες του Δήμου Διστόμου που με τίμησαν με την ψήφο τους και με στήριξαν κατά τη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων χρόνων, αλλά και όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν εκδηλώνοντας μέχρι τελευταία στιγμή την επιθυμία τους να συμμετέχουν στο συνδυασμό μου, αψηφώντας όλες τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που δέχτηκαν για να αλλάξουν την απόφασή τους αυτή.
Με εκτίμηση,
Α. Πανουργιάς
Δήμαρχος Διστόμου

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θανάση με στεναχωρεί η αποφασή σου αλλά σε τιμούν τα λόγια των δηλώσεων σου δείχνουν αυτό που πραγματικά είσαι ένας αξιοπρεπής πολίτης αυτού του τόπου.Γεμίζω όμως με θυμό και οργή για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
Tόσο πολύ ιδιοτέλεια;
Κανένας ποιά για το καλό του τόπου;
Ολα στο προσωπικό όφελος;

Ενας ανιδιοτελής και ρομαντικός Στειριώτης.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασε τι γράφει ο αξιοπρεπής πολίτης για το χωριό σου στον παρακάτω σύνδεσμο ανιδιοτελή και ρομαντικέ Στειριώτη.

http://www.distomo.gr/newsite/el/the-news/142-2010-05-24-19-01-51

Ο πανούργος τσοπάνης

ΜΙΛΑ, ΘΑΝΑΣΗ, ΜΙΛΑ! είπε...

Θαναση Πανουργια, καλα, σωστα και ...γνωστα αυτα που λες. Ετσι ειναι, σε πολεμισαν ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ή μαλλον καποια επιχειρηματικα στελεχη στο ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΧΟΝΤΑ.
Εσυ ομως ΠΡΕΠΕΙ να πει ονοματα 'η να τους ΔΕΙΞΕΙΣ με καθαρο τροπο ΩΣΤΕ οσοι δεν ξερουν να παρουν το μηνυμα και να πραξουν ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ, θα πεις.Ομως οπως ειπαμε, καποιοι ισως δεν καταλαβαν τι υπαινισσεσαι και πρεπει ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ.

Λαγωνικό είπε...

Αξιοπρεπής, πράγματι η στ'αση. Ον'οματα ομως δεν είπες.Θα επρεπε. Περιμένω, αν και τα οσφραίνομαι.

Ανώνυμος είπε...

ανιδιοτελή και ρομαντικέ
Στειριώτη.

Ξύδι ΤΟΠ
Κάνει καλό στο Θυμό.

Δοκιμασμένο και εγγυημένο.

Ανώνυμος είπε...

ανιδιοτελή και ρομαντικέ Στειριώτη

Δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.

ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ είπε...

ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΘΙΓΜΕΝΟΣ . ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ. ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΜΕΡΙΑ.
ΛΕΩ ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ''ΔΙΣΤΟΜΟ'' ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ''ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ''.
ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ- ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
''ΝΑΙ'' ΣΤΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ! ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ- ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ!

καθαρα λογια: ψηφο στην Γρανιτσιωτηα είπε...

Προς ΜΙΛΑ, ΘΑΝΑΣΗ, ΜΙΛΑ. Τι να σου πει ο ανθρωπος ? Δεν καταλαβαινεις? ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ.

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ είπε...

Τι λεει η παλια παραταξη ''Μελλον'', για τις εξελιξεις;Τωρα, πρεπει καθαρα να βγει και να μιλησει.Πρεπει να μιλησει δημοσια ο Μπουρας που εχει δειξει συνετη και υπευθυνη σταση στο Δημοτικο Συνβουλιο, να μιλησουν και οι πρωην συνεργατες του. Θελουν να επικρατησουν τα συμφεροντα των εργολαβων; Θελουν να κανουν κουμαντο οι ''συγγενεις'' του Αρχοντα της Παραλιας μας; Σιγουρα ΟΧΙ. Ειναι ΒΕΒΑΙΟ, λογω ιδεολογιας. Αυτο ομως πρεπει να αποτυπωθει στην καλπη και γιατι οχι και στο ψηφοδελτιο.Φιλοι της Γρανιτσιωτη καντε οροταση στον Μπουρα να ερθει στο ψηφοδελτιο. ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. Και οχι να πει , αξιζει.

ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ είπε...

Λαγωνικε, οσφραινεσαι οπως και εγω κατα Παραλια και Αντικυρα μερια?

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Μου τη σπάει που ο ίδιος χρήστης....''κεντροδεξιός στοχαστής''. ''Μίλα Θανάση'', ''Θέμη μίλα'' κλπ, που έχει στείλει πολλά σχόλια, εκλογολογεί ανώνυμα και χαλάει το κλίμα.......
Έλεος...Ξέρω ποιός μπορεί να είσαι.....Στέλεχος μεγάλου κόμματος..Σε παρακαλώ μη χαλάς το κλίμα...Άσε τον κόσμο να ψηφίσει δημοκρατικά και μετά εδώ θα είμαστε για να τον κρίνουμε..αλλά άσε να δούμε πρώτα....Και πες και κάνα όνομα....

Ανώνυμος είπε...

ανιδιοτελή και ρομαντικέ
Στειριώτη.

Ο αξιοπρεπής πολίτης αυτού του τόπου.....

διάβασε και πες μας τι λέει για το χωριό σου στην επιστολή του,στον υπουργό.

και για το ερώτημά σου,

Κανένας ποιά για το καλό του τόπου;

κάνε την αυτοκριτική σου,κοιτάξου στον καθρέπτη και απάντησε πρώτα εσύ στον εαυτό σου

ανιδιοτελή και ρομαντικέ στειριώτη.( το σ με μικρό )

Ο πανούργος τσοπάνης

Ανώνυμος είπε...

ανιδιοτελή και ρομαντικέ
στειριώτη. ( το σ μικρό )

Για να μην ψάχνεσαι

Το 2007 κατασκευάστηκε ο αγωγός μεταφοράς αερίου Μαυρονερίου – Αντίκυρας, διασχίζοντας και πάλι την κτηματική περιοχή του Διστόμου κατά μήκος και ως εκ τούτου υπήρξαν νέες απαλλοτριώσεις και νέα ζώνη δουλείας βαθειάς άροσης, δενδροκαλλιέργειες και δόμησης.

Σήμερα, άλλη μία γραμμή μεταφοράς κατασκευάζεται και διασχίζει τον ελαιώνα του Διστόμου. Η γραμμή θα συνδεθεί τελικά με το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Ενεργείας (ΕΣΜΕ), προκειμένου να μεταφέρει την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τα δύο εργοστάσια του «Ομίλου Μυτιληναίου», και τα οποία βρίσκονται στην περιοχή «Άγιος Νικόλαος» της Παραλίας Διστόμου, στο ΕΣΜΕ. Και για αυτή τη γραμμή υπάρχει δουλεία δόμησης.

Ανώνυμος είπε...

ανιδιοτελή και τ...κέ
στειριώτη. ( το σ μικρό )

που είναι ο τόπος σου...

που είναι ο αιγιαλός σου.

Ανώνυμος είπε...

ανιδιοτελή και τ...κέ
στειριώτη. ( το σ μικρό )

o αξιοπρεπής πολίτης αυτού του τόπου,

τι τα έκανε,(που είναι ο τόπος σου...

που είναι ο αιγιαλός σου )

γιατί δεν μιλάς,

κατάπιες την γλώσσα σου,

με τις μπαρούφες σου που γράφεις.

Λίγο τσίπα δεν έχεις απάνω σου

αλλά μια ζωή έχεις μάθει να

σέρνεσαι και να γλύφεις.....

αντικυραιος είπε...

φιλοι προλαλησαντες,στειριωτες διστομιτες, ανωνυμοι, λαγωνικα, μιλα θαναση,κλπ, κλπ, εχετε χασει τη μπαλα, σας χτυπησε η απελπισια κατακουτελα και αρχιζετε και γινεστε γραφικοι, αντε καληνυχτα.....

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Ο/Η αντικυραιος είπε... 15 Οκτωβρίου 2010 2:52 μ.μ.


Την περιοχή Άγιο Ισίδωρο, από και πέρα θα την λέμε περιοχή «Άγιος
Νικόλαος» της Παραλίας Διστόμου,και τον κόλπο της Αντίκυρας,Κόλπο του Διστόμου

Καλημέρα σας κ.αντικυραιος εφόσον.... {εχετε χασει τη μπαλα, σας χτυπησε η απελπισια κατακουτελα και αρχιζετε και γινεστε γραφικοι}

Οι φιλοι προλαλησαντες,στειριωτες διστομιτες, ανωνυμοι, λαγωνικα, μιλα θαναση,κλπ, κλπ,

Ανώνυμος είπε...

αντικυραίε

γιατί δεν μιλάς;

κατάπιες και εσύ την γλώσσα σου....

σαν τον
ανιδιοτελή και τ...κέ
στειριώτη. ( το σ μικρό )

Αγαπητοί μου

όταν γράφεται σχόλια

να προσέχετε ...

Καλημέρα σας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΙΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ.ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.ΕΛΕΟΣ.ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ.ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.ΕΛΕΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ.ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ .ΚΡΙΜΑ..

Λέλεγας Διστόμιος Δωριέυς είπε...

Φίλε,Δημήτρη, συμπατριώτη Διστομίτη, δυστυχώς οι επιστήμονες απέχουν απ' τα κομματικά πλέον...Πλην καποιων εξαιρεσεων που καρπόνονται.
Και επίσης οι επιστήμονες Διστομίτες, που είναι πάρα πολύ κι έχεις δίκιο σ αυτό, δεν μένουν Δίστομο, αλλά Αθήνα και εξωτερικό...
Τωρα οσον αφορα τους υποψηφιους, αυτοι και τουβλα απελεκητα παιρνουν προκειμενου να γεμισουν τους συνδυασμούς τους....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ, ΤΥΧΑΙΑ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!! ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!! ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!!! ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΛΕΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είναι πολύ γραφικό να ακούς τους ΠΑΣΟΚτζήδες να μιλάν με τόση με τόση ξετσιποσιά και θράσος για τις «ΜΕΘΟΔΟΥΣ» που χρησιμοποιούν όλοι (μα όλοι) οι «άλλοι».., οι «ανήθικοι»…, οι των «κεντρων»….και βασικά αναφέρονται στους δεξιούς.

Κανείς «αξιοπρεπής» Πασοκτζής δεν βγήκε να αναφερθεί και να καυτηριάσει τις αλητείες και τα ευτράπελα ΤΟΥΣ, του παρελθόντος. Φυσικά αυτό είναι αδύνατο αφού οι τεχνικές από το παρελθόν συνεχίζονται και σήμερα. Έτσι πορεύονταν μια ζωη. Δημιούργησαν τις «κλαδικές» και έκανα όλα τα σκύβαλα «άρχοντες» με καταχρηστικές αρμοδιότητες και αναίσχυντα καθόριζαν τις τύχες των «άλλων». Χρέωναν τη χώρα, δανείζονταν ασύστολα , μας βούλιαζαν για να «πουλάν» στον κόσμο ότι και καλά ο λαός με το ΠΑΣΟΚ ευημερεί. Δημιούργησαν ένα «δημόσιο ΤΕΡΑΣ» διορίζοντας κόσμο από και από τα «παράθυρα». Βάζατε όποιον θέλατε όπου θέλατε. Μεταθέτατε κόσμο και κλείνατε σπίτια. Αφανίζατε αυτούς που θέλατε και ανεβάζατε όλα τα κομματόσκυλα σας. Κυβερνήσατε με αλητεία, μίσος και ανηθικότητα. Εμένα Πανουργιά ο πατέρας μου (επί των ημερών του δημοκρατικού και σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ) ποτέ δεν αγόραζε την εφημερίδα του στις 12:00 όπως οι δικοί σας. Ποτε δεν την κρατούσε κάτω από τη μασχάλη γιατι δεν ήταν ούτε το «ΕΘΝΟΣ».., ούτε «ΤΑ ΝΕΑ». Την έκρυβε και τη διάβαζε σπίτι.
Μη μιλάς λοιπόν εσύ για τις «μεθόδους» άλλων δεκαετιών. Είναι μέθοδοι του κόμματος σας. Εσείς δημιουργήσατε τους όρους «επικοινωνιακή πολιτική», «λασπολογία» ρουσφετολογία»…., Αυτά είναι τα δικά σας καμώματα. Τα δικά σας «παιδιά» , που σήμερα τα πληρώνουμε όλοι.
Μην έρχεσαι λοιπόν σήμερα να κατακρίνεις το κόμμα σου και να το παίξεις ανεξάρτητος. Αν έχεις αξιοπρέπεια ΒΓΕΣ και πες ανοιχτά με ΗΘΟΣ…, ότι τόσα χρόνια σε «τάισε» σε έκανε τοπικό άρχοντα, σου έδωσε δύναμη, έφαγες αυτά που ήταν να «φας» έκανες τα έργα σου, πήρες τις μίζες σου, και τώρα το κόμμα σου απλά αποφάσισε να ταΐσει κάποιον άλλο. ΑΥΤΑ ΠΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Πες τα με το όνομα τους. Μην υποτιμάς το λαό. ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΙ. Φυσικά όχι όλα αυτά που ξέρεις εσυ (γιατι τότε θα σας είχαν λυντσάρει όλους) αλλά δεν είναι και τόσο απονήρευτος.

Αλλά είστε όλοι τόσο ανήθικοι και ξετσίπωτοι, που φτάσατε να «φτύνετε εκεί που τρώγατε» τόσα χρόνια. Μόλις σου πήραν το πιάτο από μπροστά, ξαφνικά το ΠΑΣΟΚ έγινε ανώριμο.

Άρχισαν να σε κυνηγούν και τα «τοπικά συμφέροντα» επίσης. Σε κατατρέχουν τα «κέντρα αποφάσεων»!! Ποιος είσαι ρε Πανουργια? Σιγά μην δέχεσαι απειλητικά τηλεφωνήματα από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Τι τραγικά είναι αυτά που λές? Σε ποιον τα λες…? Πες απλά ότι το κόμμα σου έδωσε χρίσμα στην Γρανιτσιώτη. Τι κακό είναι αυτό με εσάς…??? Μάθατε να ζείτε με αξιώματα και τιμές και δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά. Μήπως είστε παιδιά άλλου θεού εσείς? Εντάξει…, έφαγες, κάνε στην άκρη τώρα. Τώρα είναι η σειρά της Γρανιτσιώτη να «φάει». Αυτό αποφάσισε τώρα το…»ανώριμο» κόμμα σου.

Και κλείνοντας (για να σου δώσω και ένα μάθημα τι είναι ηθική και αξιοπρέπεια Πανουργιά), να βγείς να παραδεχθείς τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που δήλωσες.
ΝΑΙ είχες αφεντικά….
ΝΑΙ υπηρέτησες κηδεμόνες…
Και τέλος ΝΑΙ υποτάχτηκες.., γιατι αν δεν τα είχες κάνει αυτά, ούτε στέλεχος του κόμματος θα ήσουν, ούτε στήριξη για δήμαρχος θα είχες, ούτε «μπάζα» δεν θα είχες κάνει. ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑ Πανουργιαααα…!!!! Μίλα αν έχεις……(ας μην το πω).
Και επειδή σου «τα» έκοψαν αναγκαστικά.., βγες και πες ποιες θα είναι οι συνέπεις έτσι και μιλήσεις όπως πρέπει. ΜΕ ΗΘΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πανουργιά.., τι έγινε...?
Τόσα χρόνια που σε τάιζε το ΠΑΣΟΚ ήταν καλό? Τώρα που έδωσε το χρίσμα στην Γρανιτσιώτη έγινε "ανώριμο"? Τώρα που σου πήραν το φαγητό απο το τραπέζι, σου φαίνεται απίστευτο? Τι γίνεται βρε με εσάς? Δε θέλετε να ξεκολλήσετε από την "καρέκλα"!!! Αχ βγες και πες πόσο γλυκιά είναι? Βγες και πες δημόσια (στον απλο κοσμάκι) πόσο διαφορετικός και δυνατός νιώθεις όταν κάθεσαι σε αυτή? Απαλλαγμένος από τα προβλήματα τα οικονομικά και της καθημερινότητας... Ξέρεις αυτά που έχετε βουλιάξει σήμερα τον κόσμο. Ολοι εσεις οι κάφροι της πολιτικής. Αντε που σε φάγαν εσένα δύσμοιρε τα οικονομικά συμφέροντα! Θα γελάν και οι πέτρες με αυτα που λες!

Λάθος φίλε είπε...

Φίλε μου όλα καλά αυτά που λες, και πολύ σωστά...ειλικρινά είναι ΕΤΣΙ όπως τα λες.
Όμως ο Πανουργιάς δεν είναι ΠΑΣΟΚ.τΟ πΑΣΟΚ ήταν αντίπαλο του χρόνια. ΝΔ είναι και είναι δεξιός από ιδεολογία..
Μήπως τα έχεις μπερδέψει;
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΤΕ!! ΕΙΠΑΜΕ, ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!! ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ¨!!! ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; 8+12+4=24 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ!!! Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΡΕΛΛΟ ΓΕΛΙΟ!!!