Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ιατρο-κοινωνική εκδήλωση στην μνήμη του Γιάννη Ε. Διακογιάννη



Ιατρο-κοινωνική εκδήλωση στην μνήμη του δημοσιογραφου Γιάννη Ε. Διακογιάννη πραγματοποιει το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010 στη Συμη, ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ».

Παραλληλα, με αφορμη την εκδηλωση αυτη και μετά από αίτημα της Τ.Ο. Σύμης του ΠΑΣΟΚ, ο Τομέας Εθελοντισμού & Αλληλεγγύης του Κινηματος, διοργανωνει το τριημερο 8-10 Οκτωβριου αποστολη στο νησι ομάδας εθελοντων Γιατρών από νοσοκομεία της Αθήνας προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους για θέματα πρόληψης γυναικολογικού καρκίνου, ενω θα προβεί και σε προληπτικές εξετάσεις στο πολυδύναμο κέντρο Υγείας στον Γιαλό για όσες γυναικες ενδιαφέρονται.
Στο Α΄ Μέρος της εκδήλωσης του Δωδεκανησιακου Συλλογου Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» που γινεται στο πλαίσιο της ¨ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ¨, ομιλητές θα είναι οι καθηγητές ιατροί:
- Ο κ. Δημητριος Θ. Κρεμαστινός, Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών,τ. υπουργος και το το θέμα της ομιλίας είναι «Πως θα προφυλάξουμε την καρδιά μας» και
- Ο κ. Γεώργιος Φαρμακίδης, Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Συντονιστής Διευθυντής ΣΤ' Κλινικής Νοσοκομείου ¨ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ¨, το θέμα της ομιλίας του οποίου θα είναι «Πρόληψη γυναικολογικού καρκίνου - Εμβόλια».
Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η Συντονίστρια Διευθύντρια του Πολυδύναμου Ιατρείου Σύμης κ. Χαρίκλεια Ανδρουτσοπούλου

Στο Β΄ Μέρος της εκδήλωσης - με τιτλο ''Α ς θ υ μ η θ ο ύ μ ε.... '' - η κ. Σεβαστή Χατζηστρατή, σολίστ πιάνου, θα απαγγείλει στίχους ποιητών και ο κ. Γεώργιος Ξυλουράς θα μας ταξιδέψει με την κιθάρα του.
Χορηγοί της εκδήλωσης- που θα γινει στις 18.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο της Συμης ¨OPERA HOUSE¨ - είναι ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΜΗΣ, η Ναυτιλικαή Εταιρία Α.Ν.Ε.Σ., ο κ. Αντωνιάδης Αγαπητός, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Γεωργάς Α.Ε. - ξενοδοχείο ¨BEST WESTERN PLAZA¨, το ξενοδοχείο ¨ΝHΡΕΑΣ¨, το ξενοδοχείο ¨OPERA HOUSE¨, ο κ. Γεώργιος Κυπραίος, το τυπογραφείο ¨ΡΟΔΙΑΚΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ¨ και ¨ΦΟΥΡΝΟΙ ΡΟΔΟΥ¨.
'Οπως σημειωνει η Προεδρος του Δωδεκανησιακου Συλλογου Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» κ, Θαλεια Γεωργα οπως κάθε χρόνο, θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε άτομο με πρόβλημα υγείας απο τη Σύμη. Επισης οποιο μέλος'η φίλος του συλλόγου αλλα και οποιος αλλος ενδιαφέρεται να παρευρεθεί στην εκδήλωση, για να εξασφαλίσει την διαμονή του, μπορεί να επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο ¨OPERA HOUSE¨ και την υπεύθυνη κ. Σμαράγδα Μυλωνάκη στα τηλέφωνα 2246072034 και 2246071856 για να κάνει κράτηση. Τιμή προσφοράς δίκλινου δωματίου με πρωινό για τα μελη: 40€



Οι ιατρικες εξετασεις

Οσον αφορα την παραλληλη εκδηλωση του Τομέα Εθελοντισμού & Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ οι προληπτικές εξετάσεις στο πολυδύναμο κέντρο Υγείας στον Γιαλό θα γινουν ως εξης: Παρασκευή 8/10/2010 από ώρα 4μ.μ. εως 7μ.μ., Σάββατο 9/10/2010 από ώρα 9π.μ. έως 2μ. μ και Κυριακή 10/10/2010 από ώρα 10π.μ. έως 2μ.μ. Η ομάδα των Εθελοντών Γιατρών αποτελείται από τους κκ Γιώργο Φαρμακίδη, Γυναικολόγο, Διευθυντή του Ε.Σ.Υ. και Ιωάννη Φιλιππάτο, Γυναικολόγος, Ε.Σ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: