Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Εξωφρενικές καταστάσεις - Στη Λέσβο ζούμε στιγμές βαρβαρότητας

Στη Λέσβο ζούμε στιγμές βαρβαρότητας

Στη Λέσβο ζούμε  στιγμές βαρβαρότητας και φρίκης καθημερινά πια. Κυνηγοί λυσασμένοι απο την επικείμενη απαγόρευση του κυνηγιού σε ορισμένα μέρη του νησιού έχουν βαλθεί να μας ξανααποδείξουν πόση κακία κρύβουν μέσα τους ξεσπώντας σε αδύναμα ζώα. Παρακαλούμε διαδώστε ότι στο συγκεκριμένο νησί οι κάτοικοι είναι βάρβαροι και βασανίζουν τα ζώα. Είναι στην κουλτούρα των ντόπιων να το κάνουν αυτό (βλέπε πανηγύρια με θυσίες ταύρων στις πλατείες προς τέρψην του φιλοαίματου κοινού).

2 σχόλια:

Βίκυ είπε...

Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που βλέπω στην εικόνα. Τέτοιου είδους "κυνηγοί" επειδή είναι ευνούχοι παντού αλλού στη ζωή τους, προσπαθούν να αποδείξουν κάτι, και να παραστήσουν ότι "κάτι" είναι σκοτώνοντας αδύναμα μικρά πλασματάκια του θεού. Ήθελα να 'ξερα το εξής: Εάν υποθέσουμε πως και τα ζωάκια είχαν χέρια να αμύνονται, πού στο διάολο θα έτρεχαν αυτοί οι ψωριάρηδες να βρουν τρύπα να κρυφτούν!
Προς το παρόν,
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ.
Αποκλείστε τους, μπας και ισιώσουν.
Και εάν δεν φταίνε όλοι οι Λέσβιοι συλλήβδην, τότε οι αμέτοχοι του εγκλήματος, ας πιάσουν αυτά τα γουρούνια-κυνηγούς, να τους ξεβρακώσουν στις πλατείες και να τους περιποιηθούν με σκάγια από αλάτι στα πισινά.
Άμα κάνουν ένα εξάμηνο να καθήσουν σε καρέκλα ίσως το ξανασκεφτούν το εργάκι.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Άνθρωπος που σκοτώνει και βασανίζει ζώα είναι όντως ευνούχος στη ζωή.
Συμπλεγματικός και κακός.
Συνήθως αυτοί φέρονται απαίσια στις γυναίκες και στα παιδιά τους, δηλαδή εκεί όπου βρίσκουν ασθενέστερη μυϊκή δύναμη, γιατί στα δύσκολα είναι οι πιο μεγάλοι δειλοί.
Στη δουλειά τους είναι γλείφτες και φρόνιμοι γιατί τρέμονται με υποτέλεια μπρος στον προϊστάμενο τους.
Έτσι ξεσπούν στα ζώα,Βίκυ μου, που όπως σωστά είπες ''Εάν υποθέσουμε πως και τα ζωάκια είχαν χέρια να αμύνονται, πού στο διάολο θα έτρεχαν αυτοί οι ψωριάρηδες να βρουν τρύπα να κρυφτούν!''.
Όσο για τους Λέσβιους σίγουρα δεν φταίνε όλοι, αλλά αν γίνεται εκεί το ίδιο κατ' εξακολούθησιν κάτι τρέχει