Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Συνέχεια της επιθεώρησης ''Ελλάς πάμε λουκέτο'', με παράσταση στο Σινέ Φίλιππος

ΠΗΓΗ: ΣΤΕΙΡΙΔΑ

Τελικά δεν κρατάμε τον λόγο μας! Είχαμε πει ότι η επιθεώρηση «Ελλάς, πάμε λουκέτο» θα κάνει πρεμιέρα και φινάλε μαζί, στην παράσταση που δόθηκε στο Στείρι, στις 10 Σεπτεμβρίου και μετά θα… αυτοκαταστραφεί.
Απόψε όμως Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, θα είμαστε στην Παραλία Διστόμου ( Άσπρα σπίτια ) . Στο Σινέ Φίλιπος , στις 20.30 θα  δώσει ο ... πασίγνωστος πλέον θίασος του  Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου, μια ακόμη παράσταση.
Ο λόγος είναι ότι...
μετά την παράστασή μας στο Στείρι, έχουμε δεχτεί αρκετές προτάσεις να παρουσιαστεί σε διάφορα μέρη. Αποφασίσαμε λοιπόν να μην… κρατήσουμε το λόγο, γιατί, θα ήταν άδικο για τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου, με τόσους μήνες προετοιμασίας, να δώσουν μια μόνο παράσταση.

Έπειτα, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, είναι πάρα πολλοί , που μετά το Στείρι, μας ζήτησαν να την ξαναπαίξουμε , είτε για να την δουν, είτε για να την..ξαναδούν και μας επίσης πάρα πολλοί , βίντεο της παράστασης, CD με τα τραγούδια του Κοντογιάννη, το dvd της παράστασης ( ούτε η Τζούλια) κλπ.

Κι ένας ακόμη λόγος ....
που θα είμαστε απόψε εκεί στα(  Άσπρα Σπίτια )Παραλίας Διστόμου,
Είναι ο ενθουσιασμός  και η επιθυμία των ανθρώπων που μας κάλεσαν εκεί. Ελπίζουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους θα μας τιμήσουν  απόψε με την παρουσία τους. Και να μην ξεχνάμε: Είσοδος και έξοδος δωρεάν!

Χορηγός της παράστασης είναι το ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η επιθεώρηση διατηρεί και ιστοσελίδα ''Ελλάς πάμε λουκέτο''

2 σχόλια:

Χρήστος Μπ είπε...

Τι υποκρισία...
Τη μία λέμε για το περιβάλλον και μιλάμε εναντίον των μεγάλων βιομηχανιών που μολύνουν και σκοτώνουν, κι απ την άλλη έχουμε χορηγό το Αλουμίνιο της Ελλάδος....
Αντε μετά να κοντράρεις μαζί του αφού σε πληρώνει.
Έτσι κι ο Δήμος Διστόμου τόσα χρόνια...!!!!!!!
Τελος παντων

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Καλή επιτυχία και πάντα ο πολιτισμός να είναι εφαλτήριο για να μας ενώνει