Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Περίεργες εξαφανίσεις σκύλων στο Δίστομο. Τι να τρέχει άραγε;



Τις τελευταίες μέρες δεν είναι πιά στους δρόμους τα σκυλάκια που όλοι γνωρίζαμε το καλοκαίρι. Εκείνα τα εγκαταλελειμμένα τα φουκαριάρικα που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και στριφογύρναγαν στις ταβέρνες για ένα κόκκαλο.
Θυμάστε ένα πίτ μπουλ θηλυκό που το εγκατέλειψαν από γειτονικό μέρος; Σημειωτέον ξέρω ποιός είναι ο ιδιοκτήτης και σε ποιό σπίτι κατοικούσε το θηλυκό αυτό πίτ μπουλ. ( Κλικ εδώ για παλαιότερο άρθρο πέρι εγκατάλειψης κατοικιδίων )
Θυμάστε άλλα δύο κυνηγόσκυλα με μακριά αυτιά και με άψογη συμπεριφορά; Όπως και το πίτ μπουλ άλλωστε είχε άψογη συμπεριφορά. Η το άλλο το πολύχρωμο το αρσενικό που έβλεπε άνθρωπο και έκανε πέρα από φόβο; Ποιός ξέρει πόσες θα έιχε φάει.
Ταυτόχρονα μ' αυτές τις καταγγελίες για εξαφάνιση, δηλητήριασαν, ένα άσπρο μικρό σκυλάκι το οποίο έμενε σε αυλή σπιτιού και είχε και περιλαίμιο. Κι όλα αυτά ταυτόχρονα με τις περίεργες εξαφανίσεις των άλλων αδέσποτων. Λέτε να είναι σύμπτωση;
Κατ' αρχήν εγώ όσα σκυλιά έχω χάσει είναι από τροχαίο το ένα και από πυροβολισμό το άλλο, επειδή είχε παέι σε ένα μαντρί για να ζευγαρώσει με ένα θηλυκό που ήταν εκεί!! Και υποστήριξε ο τσοπάνος ότι έκανε αγέλες και του έτρωγε τα ζώα. Ποιό; Ένα καλοταϊσμένο σκυλί σαν το δικό μου να φάει ζωντανά ζώα;
Το θέμα πάλι των τροχαίων με τα σκυλιά το έχω θίξει πολλές φορές
( Κλικ εδώ για να το δέιτε ).
Κάποια δίποδα κτήνη που λέγονται άνθρωποι, ακούγοντας σκυλάδικο πίσω απ' τα φιμέ τζάμια, και βγάζοντας το χέρι έξω απ' το παράθυρο κατά τη γνωστή συνήθεια του αντιαισθητισμού τους, παραβιάζουν το όριο ταχύτητας και πάνε του σκοτωμού, ειδικά στον δρόμο της οδού Οσίου Λουκά, που είναι ο δρόμο που περνά κάτω απ' τις εγκαταστάσεις του Μπάρλου όπου εργάζομαι και τα βλέπω κάθε μέρα.
Αν τηρούσαν και οι δύο τα όρια ταχύτητας πόλεως δεν θα μου είχαν σκοτώσει τα σκυλιά. Ο ένας είχε φορτηγό και έτρεχε ιλιγγιωδώς, την ώρα μάλιστα που πήγαιναν οι μαθητές στο σχολείο τους, κι ο άλλος πήγαινε στο χωριό του και είχε παραβιάσει κατά πολύ τα όρια ταχύτητας με το Ι.Χ του.
Εννοείται ούτε σταμάτησε ούτε μείωσε ταχύτητα ( Αυτός είναι ο πολιτισμός του ). ( Καντε ΚΛΙΚ κι εδώ. Είναι για γερά στομάχια ).
Πάμε πάλι στο θέμα μας.
Όπως ξέρετε υπάρχει νομοθεσία απ' την ελληνική πολιτεία που προβλέπει την περίθαλψη των αδέσποτων σε κάθε Δήμο ή κοινότητα της Ελλάδας. Μάλιστα γι αυτό χρηματοδοτούνται κιόλας οι Δήμοι. Άλλο αν δεν τηρείται τίποτα σ' αυτήν την χώρα, ειδικά όταν έχει να κάνει με πολιτισμό.
Επίσης και οι δολοφονίες είτε από τροχαία είτε από φόλες, κι αυτές διώκονται ποινικά, αλλά είπαμε ότι δεν τηρείται τίποτα σ' αυτή τη χώρα, ειδικά όταν έχει να κάνει με πολιτισμό. ( Το γράφω εσκεμμένα δεύτερη φορά για να το εμπεδώσετε ).
Αν λοιπόν μάθω ότι αυτές οι ομαδικές δηλητηριάσεις δεν έγιναν από ανεγκέφαλο και κακό άνθρωπο και έγιναν από κάποιον φορέα της πολιτείας, θα σας ξεφτιλίσω και θα κάνει αυτή η είδηση τον γύρο του κόσμου στην κυριολεξία.
Θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε.
Αν έγινε κατι τέτοιο, πέρα του ότι θα ξεφτιλιστούμε όλοι μαζί, είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα και θα λάβει διαστάσεις.
Ντροπή και αίσχος...για να μην πω κάτι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: