Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Με μεγάλη επιτυχία ανέβηκε η θεατρική παράσταση ''Έξω απ' την πόρτα'' στον Δήμο Ζωγράφου στην Αθήνα




Άλλη μιά φορά που το Δίστομο διδάσκει πολιτισμό και ήθος. Τα παιδιά της τοπικής θεατρικής ομάδας ''Θεατροφρένεια'', απέσπασαν θετικά σχόλια μετά από μία άψογη εμφάνιση στα πλαίσια του 24ου Πανελλήνιου Θεατρικού Φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων του Δήμου Ζωγράφου.
( Κλικ κι εδώ  για να δείτε το άρθρο της εφημερίδας ''Καθημερινή'').
Μετά από την τιμητική επιλογή μέσα από πολλές θεατρικές ομάδες ανά την Ελλάδα, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο ( ΚΛΙΚ ΕΔΩ ), η ομάδα της Κωμοπόλεως μας, όχι μόνο δεν διέψευσε την κριτική επιτροπή, αλλά διέπρεψε και συγκίνησε εκ βαθέων το κοινό που απαρτιζόταν από άτομα όλων των ηλικιών.
Η μόνη αλλαγή ήταν η παρέμβαση του Διστομίτη σκηνογράφου Θοδωρή Ζάκκα που άλλαξε λίγο την εικόνα των λιτών αλλά πολύ παραστατικών και συγκινητικών σκηνικών, σε σχέση με την πρώτη φορά στο Μαυσωλείο Διστόμου ( ΚΛΙΚ ΕΔΩ ).
Άλλη μικρή αλλαγή επίσης ήταν μια μικρή διαφοροποίηση της διανομής λόγω εγκυμοσύνης της ηθοποιού Σπυριδούλας Καραλή,η οποία απουσίαζε και αντικαταστάθηκε από την Γωγώ Βιολιτζή.
Η προσέλευση ήταν μεγάλη και η φιλοξενία άριστη. Να πούμε εδώ ότι το φεστιβάλ είναι το παλαιότερο στην χώρα μας κι αυτό κάνει την τιμή μας μεγαλύτερη.
Ακολουθούν δύο βίντεο καθώς και φωτογραφίες από την χθεσινοβραδυνή παράσταση.
Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι εκτός από την προσέλευση των Διστομιτών, οι οποίοι είχαν δει την παράσταση όταν πρωτοπαίχτηκε ,καθώς και στην δέυτερη παρουσίασή της στην Λιβαδειά, όπου και εκεί σημείωσε μεγάλη επιτυχία, μεγάλη ήταν και η προσέλευση φίλων Βοιωτών από Λιβαδεία και Ορχομενό.
Ο Τάσος Σταθάς επίσης έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη σε πανελλήνιας εμβέλειας ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως Δεύτερο πρόγραμμα, ΝΕΤ και Βήμα fm στους παραγωγούς Προβατά για ΝΕΤ και Παπασταματίου για Βήμα fm αντίστοιχα.
Θα ακολουθήσει άρθρο από τον Τάσο Σταθά, που θα μας πει τι δήλωσε στις συνεντεύξεις του.
Παρών και ο πρόεδρος Ελλήνων λογοτεχνών.
Πάντα επιτυχίες και να μας κάνετε πάντα υπερήφανους ως άξιοι απόγονοι των Διστομιτών.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Δείτε σχετικά βίντεο...ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στα παιδια ηταν μια πολυ ωραια παρασταση και με δυνατα μηνυματα προς ολους μας!!!

Ανώνυμος είπε...

θΕΜΗ, ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙς ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ <>, ΣΤΗΝ <> ΚΑΙ ΣΤΟΝ <>. Εχει σημασια να το βαζεις ακριβως.Επισης στα μλογκ προσθεσε το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com το οποιο ειχε κανει λιγκ και σε σενα και προχθες και πολυ συχνα στο παρελθον.