Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO!

Αναδημοσίευση : Η Πολιτεία του Στέντορα

Αγαπητοί σύντροφοι Σπιθιστές και Έλληνες πολίτες!
Μας κυβερνάει ένας κοινός ψεύτης και άκρως επικίνδυνος για τα συμφέροντα της χώρας και της πατρίδας μας άνθρωπος!
Δείτε το video, δεν με ενδιαφέρει ο Λαζόπουλος, για τα λεγόμενα του Ντομινίκ το βάζω! Καλώ όλους τους Σπιθιστές και όλους τους πολίτες που νοιάζονται για αυτή τη χώρα να το αναμεταδώσουν παντού! Καλώ όλους τους "μνημονιακούς" Έλληνες επιτέλους τώρα πια να δούν καθαρά την αλήθεια! Ο Μίκης Θεοδωράκης, η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και φυσικά τα μέλη της προσωρινής συμβουλευτικής επιτροπής της Κίνησης δικαιώνονται πλήρως μετά από αυτήν την ομολογία του Ντομινίκ. Το προμελετημένο έγκλημα της κυβέρνησης Παπανδρέου εις βάρος της χώρας, παραδίδοντας την ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ στο Δ.Ν.Τ, υποδουλώνοντάς την ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ οικονομικά και εκχωρώντας κατά συνέπεια μέρος της Εθνικής μας κυριαρχίας, τώρα επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον Στρός Καν χωρίς να υπάρχει καμία δυνατότητα και περιθώριο διάψευσής του.
Οι μάσκες έπεσαν!


2 σχόλια:

Διστομίτης είπε...

Αλήτες φασίστες πασοκοδεξιοί

Ανώνυμος είπε...

Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια!
| 05 Μάϊος 2011 | 21:47 | 0 σχόλια |
Γράφει - και αντιγράφει!- ο Γ.Δ.
Με μια σειρά ντοκουμέντων απαντούν κυβερνητικά στελέχη στα περί δήθεν μυστικών συζητήσεων του Πρωθυπουργού με το ΔΝΤ τον χειμώνα του 2009! Τα ντοκουμέντα, δημόσιες δηλαδή τοποθετήσεις του ιδίου του κ Γ Παπανδρέου, χρονολογούνται από τις 11 Δεκεμβρίου 2009 η πρώτη, πράγμα που επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό που λέει και ίδιος ο Στρος Καν.Το ίδιο που δήθεν αποκάλυψε - κατά τις γαλάζιες ντουντουκες - ο Στρος Καν, το ίδιο είχε πει από τότε ο ιδιος ο Παπανδρέου! Μόνο που όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω στα ντοκουμέντα ο Πρωθυπουργός συζητούσε με την ηγεσία του ΔΝΤ για αξιοποίηση της τεχνογνωσίας του για θέματα που αφορούν τον προϋπολογισμό,διοικητικές αλλαγές για διαφάνεια στην εφαρμογή του, φοροδιαφυγή κλπ.. Οπότε τα ψευδή πως δήθεν τώρα αποκαλύπτεται το θέμα, πως δήθεν προκύπτει από συνέντευξη του Στρος Καν, είναι μπαρουφες και κατασκευές της ΝΔ. Το θέμα δεν υπάρχει διότι, όπως λένε, ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως επανειλημμένα έχει υπενθυμίσει από τότε, είχε αναφερθεί εγκαίρως και ΑΝΟΙΧΤΑ στις επαφές του με τον επικεφαλής του ΔΝΤ και το ακριβές περιεχόμενό τους.
Ας δούμε λοιπόν τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ αναφορές του Γ. Παπανδρέου, όπως τις καταγράφουν κυβερνητικά στελέχη με ντοκουμέντα:

α) Στις 11 Δεκεμβρίου 2009, σε συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες:
- «Εγώ έχω επαφές και με τον Στρος Καν, αλλά επαφές για να συζητήσω τη γενικότερη οικονομική κατάσταση, για να αξιοποιήσουμε τη δική τους τεχνογνωσία».
β) Στις 11 Φεβρουαριου 2010, πάλι σε συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες:
- «Πρώτα απ’ όλα, να ξέρετε ότι η ελληνική Κυβέρνηση έχει ήδη από καιρό ζητήσει τη συνεργασία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε θέματα τεχνικής φύσης και, βεβαίως, έχει συνδράμει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προς αυτή την κατεύθυνση.
- Σε παρόμοιες κρίσεις, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εκτός Ευρωζώνης έχει δείξει την τεχνογνωσία του, την οποία και έχουμε ζητήσει για να μας συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση.
- Δεν έχει αυτή την τεχνογνωσία η Ευρωπαϊκή Ένωση σε παρόμοιες κρίσεις. Δεν έχει την τεχνογνωσία η Ευρωζώνη σε παρόμοιες κρίσεις. Είναι σημαντική λοιπόν αυτή η τεχνογνωσία, όπως το να βοηθήσει π.χ. στις διοικητικές αλλαγές, ώστε να μπορούμε να έχουμε μία πιο διαφανή και αποτελεσματική λειτουργία και εφαρμογή του προϋπολογισμού μας. Παίρνω απλώς ένα παράδειγμα.

- Με αυτή τη λογική βεβαίως, εμείς θα είμαστε πρόθυμοι και θα είναι και χρήσιμη αυτή η συνεργασία μας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».
.
γ) Και επίσης πάλι από τη προηγουμενη συνέντευξη του ( 11/2/2010) στις Βρυξέλλες:
«Πρώτα απ’ όλα, όχι προ μηνός, αλλά προ διμήνου και εγώ ζήτησα προσωπικά από τον Ντομινίκ Στρος Καν την αρωγή του σε τεχνική βοήθεια. Άρα, λοιπόν, είναι η Ελλάδα η οποία έχει ζητήσει αυτή την τεχνική υποστήριξη. Δεν ζητήσαμε την οικονομική στήριξη, δηλαδή την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ».

Κατα τα στελεχη της κυβερνησης αποτέλεσμα των πρωτων αυτων επαφών ήταν η συνάντηση στην Αθήνα, στις 13 Ιανουαρίου 2010 της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών με αντιπροσωπεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). Συνάντηση, η οποία, σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση του Υπουργείου:
- «Έγινε μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο ζήτησε τη συνδρομή του ΔΝΤ σε τεχνικά θέματα. Ειδικότερα, συζητήθηκε η δυνατότητα παροχής βοήθειας του ΔΝΤ σε θέματα φορολογικής πολιτικής, φορολογικής διοίκησης, όπως και σε συστήματα κατάρτισης προϋπολογισμού, συστήματα ελέγχου και αξιολόγησης δημοσίων δαπανών».

Που ειναι λοιπον οι δηθεν ...αποκαλυψεις μυστικων συζητησεων? Που ειναι τα...κρυφα ντηλ οτα τα ντοκουμεντα δειχνουν οτι ΟΛΑ τα ειχε πει στην ωρα τους - on time ουσιαστικα - ο ιδιος ο κ. Γ. Παπανδρεου?



Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2011/05/blog-post_2127.html#ixzz1LVYMS1XS