Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Η ''Σπίθα'' Διστόμου είναι πραγματικότητα. Σας καλούμε όλους στον μεγάλο αγώνα μας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, δημιουργήσαμε στο πολύπαθο και ιστορικό Δίστομο, Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών, ‘’Σπίθα’’.
Επειδή πιστεύουμε ότι μόνο με συλλογικό αγώνα και σκληρή μάχη, θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την αισχρή αυτή λαίλαπα, που μας οδήγησαν οι άθλιες προδοτικές ελληνικές κυβερνήσεις των ξενόδουλων πολιτικών της χώρας.
Επειδή δεν υπάρχει παιδεία και άλλες αξίες
  • Τώρα που ούτε βιβλία πλέον δεν παρέχονται στα ελληνόπουλα, και που κλείνουν τις σχολικές βιβλιοθήκες, παίρνοντας τα βιβλία των παιδιών.
  • Τώρα που δεν λειτουργούν οι αξίες που τεχνιέντως πάνε κάποιο να εξαλείψουν.
  • Που η ατιμωρησία από τις κλοπές των πολιτικών εξακολουθεί να υπάρχει, και που τα αντιλαϊκά μέτρα πείνας και ανέχειας,  χτυπάν τον απλό Έλληνα και αφήνουν ήσυχο τον πλούσιο και, ακόμη και τώρα, τον βουλευτή με τον κομματάρχη του και τις οικογένειές τους.
  • Τώρα που η δικαιοσύνη λειτουργεί υπέρ του ισχυρού και του βιομήχανου που μολύνει το περιβάλλον μας σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία, και που η πελατειακή σχέση εξακολουθεί να υπάρχει.
  • Τώρα που το Δ’ Ράϊχ μαστίζει την χώρα μας και έχουν ξεπουληθεί και θα ξεπουληθούν όλα.
  • Τώρα που η προδοτική κυβέρνηση με τον υπουργό δικαιοσύνης αρνείται να δώσει την άδεια  για τις αποζημιώσεις που δικαιούνται οι Διστομίτες, και όσοι σφαγιάστηκαν και υπέστησαν γενοκτονία, και που πηγαίνουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης σαν παρατηρητές περιμένοντας από την Ιταλία,

ΕΜΕΙΣ:

Γνωρίζοντας την δράση και την απεραντοσύνη του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ που μας μεγάλωσε με την μουσική και με τον πατριωτισμό του, του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ,

Ιδρύσαμε ΣΠΙΘΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ γιατί ασπαζόμαστε τα θεμελιώδη ιδεώδη της που είναι η
  • ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
  • ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
  • ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Έχουμε χρέος να παλέψουμε για να σώσουμε την χώρα από την κατοχή. Τα χειρότερα έρχονται.
Γι αυτό σας καλούμε να στηρίξετε και να έλθετε μαζί μας, όχι μόνο από το Δίστομο και τον διευρυμένο Δήμο μας, αλλά και από την γύρω περιοχή.

Όσοι ενδιαφέρονται ας τηλεφωνήσουν μετά τις 7:00 μμ στο τηλ 6972292858
Mail: katsabin@otenet.gr

2 σχόλια:

dimitris vouharas είπε...

Οταν μιλάω γι`αυτό, διαπιστώνω,μετα λύπης μου βέβαια, ότι πολύς κόσμος δεν ξέρει αρχικά, που πέφτει το Δύστομο, και στη συνέχεια, ποιό και σε ποιό μέγεθος ήταν το στρατιωτικοπολιτικό και παγκόσμια κοινωνικό ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ! Νομίζω,ότι ανοίγοντας αυτή τη σελίδα θάπρεπε άμεση αναφορά στα άνωθεν !!!!

Ένας Διστομίτης είπε...

Το να μην ξέρει, είναι και πρόβλημά του. Είναι κωμόπολη της Κεντρικής Ελλάδος με προσφορά, και στον εργασιακό τομέα με τα μεταλλεία που έιχε και που φιλοξένησε εκατοντάδες κόσμο απ όλη την Ελλάδα.
όποιος έχει διαβάσει Έλληνες ποιητές ή έχει διαβάσει ιστορία του 21 αλλά και της αρχαιοτητας, θα το ξερει σιγουρα...
Υπάρχει και χαρτης στην παρουσα ιστοσελιδα και περιηγηση...
Αλλωστε η πρωτευουσα εχει 22 οδους Διστόμου και Διστομίτου, ένεκα επαναστάσεως. Δεν ειναι μονο η Σφαγη που θα πρεπε να το ξερουν...
Αλλα φταει και η πολιτεια που το θημηθηκε τωρα. Που ηταν να το βαλει στην σχολικη υλη; Παλια το ειχε ..μαζι με τον Καραϊσκακη το 21, και μαζι με πολλα αλλα