Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ - Δείτε το βίντεο

Εκατοντάδες κάτοικοι των γύρω χωριών, μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, άνοιξαν τα διόδια στις Αφίδνες, σήμερα το απόγευμα.
Ακολούθησε ανοιχτή συνέλευση μπροστά στα κτίρια της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ, που εκμεταλλεύεται την εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.
Η συνέλευση, στην οποία πήραν μέρος εκατοντάδες κάτοικοι και συναγωνιστές προέβη σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, ενάντια στις διώξεις της χαρατσοεισπρακτικής εταιρείας σε βάρος κατοίκων της περιοχής βλέπε.http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/09/7.html)
Τα αυγά και τα ζαρζαβατικά (προσφορά κατοίκων και παραγωγών της περιοχής) εέδωσαν ένα ωραίο κίτρινο-κόκκινο χρώμα αυγοτέμπερας στην πρόσοψη του κτιρίου και όχι μόνο. 

Δείτε το διαφωτιστικότατο βίντεο. (Ένα βίντεο= χιλιάδες λέξεις). Ο αγώνας ενάντια στους μεγαλοεργολάβους εκμεταλλευτές των δρόμων μας, συνεχίζεται ακάθεκτος με νέες δράσεις.
ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΡΑΤΣΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ. ΟΥΣΤ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια: