Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΜΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ - Από τον Γιάννη Αν. Λουκά




Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,

Με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις, που σημειώνονται τελευταία γύρω από το θέμα των Γερμανικών Αποζημιώσεων προς τα Θύματα της Σφαγής του Διστόμου και την εθνική διάσταση που λαμβάνει πλέον το θέμα, αποφάσισα να σας απευθύνω αυτή τη δημόσια επιστολή μέσω του τοπικού blog του Διστόμου, με την ιδιότητα του δημότη του νέου Καλλικρατικού Δήμου, του οποίου είσθε ο πρώτος αιρετός Δήμαρχος.
Σας αποστέλλω αυτή την επιστολή για δύο κυρίως λόγους:
Κατά πρώτον θα ήθελα δημόσια να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία σας να αποστείλετε αμέσως τηλεγράφημα επιδοκιμασίας προς τον Πρωθυπουργό, μεταφέροντας την ευαρέσκεια των πολιτών του Δήμου μας. Αποδείξατε ότι τα αντανακλαστικά σας για το εθνικό και τοπικό αυτό θέμα είναι σε εγρήγορση και είμαι βέβαιος ότι και στο μέλλον η ευαισθησία σας στο ζήτημα αυτό και λόγω του χαρακτήρα σας και λόγω της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας θα είναι συνεχής και άγρυπνη.
Κατά δεύτερον όμως θα ήθελα να σας υποβάλω μια πρόταση με την ακόλουθη αιτιολόγηση: Τόσο το ίδιο το αποτρόπαιο γεγονός της Σφαγής, όσο και το πολύπλοκο νομικό θέμα των αποζημιώσεων, έχουν πολύπλευρες διαστάσεις και αμέτρητες πτυχές προσέγγισης, ενώ κουβαλούν μαζί τους βιβλιοθήκες ολόκληρες από ντοκουμέντα, αρχεία, εξηγήσεις, μαρτυρίες, προσεγγίσεις και απόψεις. Το βάρος της υπόθεσης είναι δυσβάσταχτο και αδύνατο να αντιμετωπισθεί όχι μόνο από ένα Δήμαρχο, που βρίσκεται στις πρώτες ημέρες της θητείας του, όχι μόνο από ένα Δημοτικό Συμβούλιο σχεδόν πλήρως ανανεωμένο, αλλά ίσως και από μια ολόκληρη χώρα που προσπαθεί μέσα από νόμιμες διαδικασίες και νομικούς λαβυρίνθους να πετύχει κάτι που φαντάζει σχεδόν ακατόρθωτο: πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις από μια υπερδύναμη μετά από πολλές δεκαετίες.
Η πρότασή μου λοιπόν κύριε Δήμαρχε είναι να υπάρξει για το θέμα αυτό μια συστράτευση σε τοπικό επίπεδο, ειδικά τώρα που φαίνεται να υπάρχει και δεδηλωμένη πολιτική βούληση της κεντρικής εξουσίας. 
Η πρότασή μου αυτή θα μπορούσε να υλοποιηθεί με τη δημιουργία μιας Συμβουλευτικής Επιτροπής, στα πλαίσια του Δήμου, με μοναδικό αντικείμενο τη μεθόδευση του αγώνα και της μάχης για τις πολεμικές αποζημιώσεις. Στην Επιτροπή αυτή ( το όνομα και η μορφή της οποίας είναι θέμα πολιτικό και νομικό ) θεωρώ ότι πρέπει να συμμετέχουν οπωσδήποτε οι πρώην Δήμαρχοι Διστόμου και συγκεκριμένα οι κ.κ. Γιάννης Καΐλης, Λουκάς Παπαχρήστου και Αθανάσιος Πανουργιάς, οι οποίοι με τη θεσμική τους ιδιότητα χειρίσθηκαν το ζήτημα την τελευταία εικοσαετία, γνωρίζουν άριστα κάθε πτυχή του έχοντας αφιερώσει πολύ κόπο και χρόνο και θεωρώ (καθώς τους γνωρίζω και προσωπικά), ότι θα θέσουν τις δυνάμεις και την εμπειρία τους στη διάθεση του νέου Δήμου.
Επίσης θεωρώ απαραίτητη τη συμμετοχή της νομικού κυρίας Κέλλυς Σταμούλη, η οποία πήρε τη δικαστική σκυτάλη από τον πατέρα της αείμνηστο Ιωάννη Σταμούλη, για τον οποίο το θέμα αυτό αποτέλεσε έργο ζωής.
Τιμητική και ουσιαστική θέση αρμόζει, κατά την άποψή μου, και στον κ. Αργύρη Σφουντούρη, επιζώντα του Ολοκαυτώματος και παγκοσμίως γνωστό σύμβολο της Σφαγής μέσω της κινηματογραφικής ταινίας και των αγώνων του.
Περιορίζω την πρότασή μου στα παραπάνω πρόσωπα, καθώς μια Επιτροπή πρέπει αφενός μεν να διαθέτει κύρος πέρα από αμφισβητήσεις και αφετέρου να είναι λειτουργική. Κατά περίπτωση μπορούν να συμμετέχουν και άλλα αρμόδια πρόσωπα.

Κύριε Δήμαρχε,
Καθώς σας έλαχε η τιμή να προΐστασθε στο Δήμο σε μια ιστορική για το Δίστομο καμπή, είμαι βέβαιος ότι η σύνθεση μιας τέτοιας ή παρόμοιας Επιτροπής θα έχει και πρακτικά αλλά και «πολιτικά» αποτελέσματα.
Πρακτικά, καθώς θα έχετε στη διάθεσή σας την ιστορικότητα των καταστάσεων, τις επιτυχίες και αποτυχίες του παρελθόντος και γενικά μια συμπυκνωμένη εμπειρία στα πρόσωπα των προτεινομένων μελών της Επιτροπής.
«Πολιτικά», καθώς θα αποτυπωθεί μια εικόνα ενότητας, συνέχειας με το παρελθόν, κινητοποίησης, ευαισθητοποίησης όλων των δυνάμεων και συντονισμού με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς (Κυβέρνηση, Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων, Εθνική Επιτροπή Πολεμικών Αποζημιώσεων κλπ).
Εννοείται (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) ότι τις τελικές αποφάσεις και την ευθύνη θα έχει το εκλεγμένο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο όμως θα έχει στη διάθεσή του τις καλύτερες δυνατές εισηγήσεις επί του συγκεκριμένου θέματος.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε.
Επειδή ο ρόλος (τόσο ο συμβολικός, όσο και ο ουσιαστικός) του Δημάρχου του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας θα είναι ολοένα και πιο σημαντικός και με ευρεία απήχηση στο θέμα αυτό, πιστεύω ότι θα δείτε με ενδιαφέρον την πρόταση αυτή, που προέρχεται από έναν μη Διστομίτη με κάποια ευαισθησία όμως και γνώση του θέματος.
Η ενδεχόμενη  αποδοχή της πρότασης ή κάποιας παραλλαγής της είμαι σίγουρος ότι θα ικανοποιήσει και την τοπική κοινωνία αποδεικνύοντας ότι οι ευαισθησίες της για το μείζον αυτό ζήτημα της Ιστορίας του Διστόμου αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα για το νέο Δήμο και τους εθνικώς σκεπτόμενους δημότες του.

Με εκτίμηση
Γιάννης Αν. ΛΟΥΚΑΣ
Κάτοικος Αράχωβας

16 σχόλια:

ΛΙΑΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

ΔΗΜΟΤΗΣ Δ-Α-Α είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΕΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ?

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί είμαι διαχειριστής. Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Έχω πει, αν θέλετε με το ονοματεπώνυμό σας να γράψετε ο,τι θέλετε, το αναρτω σε αρθρο. Σας φιλοξενω δηλαδή. Αλλά αν εβαζα τα τόσα κακόβουλα που γράφετε κάποιοι, ( και τι κανει νιαου - νιαου στα κεραμιδια ποιοι ειστε , απλα κανω τον βλάκα ), θα είχα παει φυλακή. Παρτε λοιπον εσεις την ευθυνη των πραξεων σας. Εγω θα παω φυλακη και θα στοχευσω καποιον μονο οταν το θελω εγω, οχι επειδη το θελετε εσεις για να εξυπηρετήσετε τα χυδαία κομματικα συμφεροντα σας. Να ειστε και λιγο πατριωτες, δεν βλαπτει. Επισης δεν σου ξαναεπιτρεπω να με λες Θεμη, οτααν εγω δεν ξερω με ποιον μιλω και πως να σε αποκαλω ( Λεμε τωρα ). Οσο για τη φωνη σου, μπορει να ακουστει με τους εξης τροπους : Η φτιαχνεις δικό σου blog ή γραφεις σε αλλα blogs, αν βεβαια κι αυτα σε δεχτουν.

Αντιρουφιάνος είπε...

Σταμάτα ρε κουτογιάνν' τ'ν γκρίνια και τα ύπουλα π' κάν'ς εσύ κι η κλικα σ'.
Δεν βαρέθ'κες να ρουφιανεύ'ς; Πω πω πω ρε @@@στη μ'

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Η πρόταση αυτή βρίσκει σύμφωνους πολλούς που διάβασαν το άρθρο, καθώς το συγχαίρονται και το ασπάζονται..

giannisdistomo είπε...

ΑΝΤΙΡΟΥΦΙΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.ΘΕΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΣΧΟΛΙΟ΄.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Όχι, γιατί δεν ονόμασε κανέναν, και γιατί δεν έκανε πολιτικό προπαγανδιστικό σχόλιο. Δεν είδα να ανταπαντά σε κανέναν Γιάννη από τα παραπάνω σχόλια, οπότε δεν ονομάζει.Είναι κάποιοι που έχουν βαλθεί να διαβάλουν κάποιον που ακόμη δεν τον είδανε. Αυτό τους νοιάζει μόνο κι όχι το Δίστομο. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαι ο πρώτος που θα ματώσω αν αυτός ο κάποιος ή οι καποιοι βλάψουν τα συμφέροντά μας. Προς το παρόν δεν δέχομαι ανυπόστατες διαβολές. Ξέρω το ποιόν αυτών που εγραψαν τα σχόλια που δεν αναρτησα και ξερουν οτι τους σιχαινομαι. ειναι σερπετα και απ την πολλη υπόκλιση εχουν καμπουριασει. Το ποιόν αυτών που πάνε να διαβαλουν τουναντίον δεν το ξέρω. Εβαλα θεματα sos ,οπως οικισμος μπαρλου, ΙΚΑ, Τραπεζα, διαρροή νέων και τίποτα. Οταν ειναι για κατηγορία ή μαλλον για αβανιά, η λασπη πεφτει συννεφο. Δεν θελω τετοιους πολιτες. Ντρεπομαι γι αυτους. Θελω πολιτες οπως ο Λιασκος και ο Λουκάς που γραφουν και προτεινουν και που συμμετεχουν, κι οχι αυτους που ειναι πισω απο πολιτικους σαν κομματοσκυλα β΄διαλογης

ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΙΚΗΣ -ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ.
ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ DISTOMO?? ΝΠΟΡΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ''ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙΣ'' ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ Κ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

distomiths είπε...

ΣΤΟΝ ΝΤΡΕΛΑΛΗ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ .

ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΖΤΕΙ ΠΟΙΟΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΥΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ BLOGGER ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΡΤΕΙ.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Γιώργο, συμφωνώ. Είναι αυτό ακριβώς που λέει ο κ Λουκάς.
Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση που έπρεπε να είχε γίνει.
Όσο για το άλλο σχόλια για τα υβριστικά σχόλια που αναρτώνται στον Ντελάλη, θέλω να πω να μην ασχολούμαστε μ αυτούς. Τώρα έχουμε αγώνα. Οι ίδιοι και οι ίδιοι βρίζουν, Ανώνυμοι, ένας ''Αντικυρέας'' που μας μισεί και βγάζει χολές. Είδε τώρα την έκταση που έχει πάρει το θέμα και τι να κανει; Βρίζει, ανώνυμα και με ασφάλεια. Άνθρωπος που έχει την στοιχειώδη φαντασία να κάτσει να σκεφτεί τι σκηνές τρόμου και φρίκης διαδραματίστηκαν εδώ, δεν θα τα έλεγε αυτά. Μην ξεχνάς τα άλλα σχόλια που δεν έλεγαν για τις αποζημιώσεις, αλλά για τους νεκρούς μας. Αν συνέβαινε αυτή η τραγωδία στο χωριό του τι θα έλεγε; Αν του καίγανε το σπίτι και του διαμελίζανε τα παιδιά του; Είναι πολύ εύθραστα πραγματα που μόνο η σιωπή εχει θέση. Όσο για τη μήνυση που λες, δεν είναι λύση. Εδώ και πολύ καιρό έχει δημιουργηθεί καλό κλίμα με όλο τον Νεο Δημο. Σκέψου τι σχολια θα εχει δει πιο σκληρα και υβριστικα για να βαλει αυτά. Αν δεν θιγουν νεκρους ας τα βάζει.
Η τιμωρία των σχολιαστών, φίλε μου, είναι ο ερινύες, και ότι κάποια μέρα μπορεί να βρούμε ποιοί είναι.Αν και είναι ευκολο να τους βρει κανείς. Και μενα με τσιγκλαει και με πονάει. Αλλά για σκέψου τι αξία δίνει σε τέτοια αντρείκελα. Είναι κάποιος που γράφει από το σπίτι του εκ του ασφαλούς, με κουκουλα ( ψευδώνυμο ), και βγάζει τις χολές του. Εδώ έχουμε μπει σε μεγάλα σαλόνια και ασχολούμαστε με τον καθε μικρό και ακροδεξιό;
Αν εχει τα κοτσια να μας το πει εμας. Εγω απ ο,τι βλεπεις κραταω τις ισορροπίες. Πολύ παιζουν με τη Σφαγή ,ειτε για να βρισουν ειτε για να γλειψουν, κι αυτό ειναι αισχρό. Πάντως η θεση του blogger ειναι δυσκολη πολλές φορές, χωρίς να δικαιολογώ πραγματα. Να λεμε ομως και του στραβου το δικιο, κι αυτος βαζει σχολια υβριστικα προς τον ιδιο και προς τον τοπο του, πραγμα που εγω δεν θα ειχα την ψυχραιμια να το κανω.
Απλα οταν απαντατε σε τετοιου ειδους σχολια, πυροδοτειτε την κατασταση, και δινετε δουλεια στους σχολιαστες - υβριστες να βγαλουν προσωπικο μενος κλπ. Αν αδιαφορειτε θα το βουλωσουν. Κι τοτε θα δουμε ποιος εχει τα @@ να μιλησει επωνυμα ή να ερθει εδω να πει βρισιες

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Τα σχόλια , επειδή τα ξαναείδα. Ονομάζουν έναν επιφανή Διστομίτη του Πασοκ, και τα υπολοιπα μιλάνε για το τι θα κανουμε τα λεφτα και τι τα θελουμε. Δεν εχουν δει εκπομπες η δεν εχουν διαβασει να δουν τι λενε για τα λεφτα οι Διστομιτες. Δεν πρεπει να δικαστει η Γερμανία; Δεν κατάλαβα;
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα αφηνε ο Ντελάλης πιο επιθετικα ή υβριστικα σχόλια. Το κλιμα ειναι καλο και θα παμε μπροστα ολοι μαζι ενωμενοι. Αυτοι που βριζουν ειναι μια μεριδα γραφικων 3%. Γι αυτό σου λεω, αδιαφορία. Και εγω παιρνω υβριστικα και απειλιτικα σχολια. Ανωνυμα ομως :) :) :)
Και για να πουμε και την αληθεια, ολα τα blogs της Αραχωβας, αρκετοι κατοικοι και επιστολες, οπως του Λουκά, όπως σχόλια του Ντελαλη συμπαραστασης ( Μπορεις να τα δεις απο δω ),και του Αραχωβας blog ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Ειναι πολλα και θα ειμαστε ενωμενοι. Δεν βγαινει τιποτα με εμπαθειες.
Και εμεις πρεπει να ειμαστε μαζι τους αν προκυψει σοβαρο θεμα για την Αραχωβα. Γειτονες και συνδημοτες ειμαστε.
Το blog Στειριδα το ιδιο, ειναι μαζι μας.
Αλλωστε ποσα αρθρα για το θεμα του Διστομου αναδημοσιευσα εγω απ αυτους.
Οι σχολιαστες ειναι αξιοι της κακης τους μοιρας ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ

Ε.Κ.ΔΑΑ1995 είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΕΜΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ" ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ (ΒΛΕΠΕ... ΑΝΤΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ), ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΟ BLOG ΑΠΟ "ΔΙΣΤΟΜΟ" ΣΕ "ΚΑΤΣΑΜΠΙΝΗΣ" ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗ. ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, Ε.Κ.ΔΑΑ1995.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Δεν ξέρεις τους κανονισμούς των blogs? Η μήπως βγάζεις εσύ εμπάθεια; Τι φοβάσαι και δεν λες το όνομά σου, παρά πάιζεις τερτίπια και κάνεις κόλπα με λογοπαίγνια; Είσαι κομματικός κι εσυ και θίγεσαι ε; Ε λοιπόν εγώ δεν γίνομαι σαν τα μουτρα σας. Θέλετε να βάζω ο,τι σχόλιο βάζετε; Μα γιατί; Τότε ποιό το νόημα της αξιοπρεπούς έρευνας; Μην ξεχνάς ο,τι το blog δεν είναι επίσημο δημοτικό site παρά προσωπική μου δουλειά, και ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ .Μπορώ να γραφω και να λεω ό,τι θελω και για τα πιο ευτελη θεματα.Μπορω επισης και να βωμολοχω, κατι το οποιο το κανω κι εξω πολυ και το γουσταρω, αρκει να μην θιγω προσωπα. Και επισης από το 100 σχόλια έχω σβήσει τα 4. Αυτη ειναι η αναλογία. Γιατί δεν φτιαχνεις εσυ ενα blog το οποίο να λέγεται αντικατσαμπινης και να με βριζεις; Εγω εκτιθεμαι δημόσια. Ειμαι ο Θεμης ο Παπαϊωάννου τ' Νικ' Τ' ΚΑΤΣΑΜΠΙΝ' και σε οποιον αρεσω...
Οσο για το ονομα ''Διστομο''. Ετσι θα το λεω μεχρι να μου το κοψετε, γιατι τα ιστορικα σπανια αρχεια, που δεν ειδα να σχολιαζει κανεις, η να πει ενα μπράβο, δεν τα εχει κανενας αλλος, ουτε κουραστηκε να τα βρει.
Αν θελετε κομματικες συναλλαγες και γλειψιμο, προτεινω να φτιαξετε ενα blog με ονομα pasokdistomou.blogspot.com

ΥΓ:Τι σε κάνει να μπαίνεις ανώνυμα;
ΥΓ2: Αν δεν σου αρεσω μη με διαβαζεις
ΥΓ3: Ειμαι πολυ υπερηφανος που ειμαι ΚΑΤΣΑΜΠΙΝΗΣ. Το παρατσουκλι μου το χρησιμοποιω σε πολλα καναλια στο διαδικτυο....Λυπαμαι πολυ αλλα δεν προκειται να γινω φερέφωνό σας. Ετσι μαθατε εδω. Να σκυβετε το κεφαλι στα κομματα..
Λυπάμαι, δεν θα μπορεσω.....
Θα βαζω οσα σχολια κρινω εγω κοσμια, και οσα ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ. Αν εγω τα βαλω με καποιο δημοσιο προσωπο, θα φαω μηνυση μονος μου με τον αγωνα μου, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.....

Γιάννης - Γιάννης - Αλουμίνιο2. Οργανωμένοι πασόκοι είπε...

ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ.
ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΙΑΚΟΣ ΡΕΕΕΕ

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Το τελευταίο το αφήνω για παραδειγμα προς αποφυγη...ΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗΣ είπε...

ΟΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΔΑΑ 1995...οι γνήσιοι εχουν αξιπρέπεια.
Εσεις δεν αντιπροσωπευετε κανεναν Διστομιτη γιατι ειστε σερπετα