Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Δελτίο τύπου για το Δίστομο από την Βουλετή ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ


 

 

 

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ
Βουλευτής Π.Α.Σ.Ο.Κ.  Ν. Βοιωτίας
13/1/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ
Κλιμάκιο της Βουλής των Ελλήνων, με επικεφαλείς τους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη  και  Θανάση Παπαδόπουλο,  επισκέφθηκαν τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κο Καστανίδη και κατόπιν τον Υπουργό Εξωτερικών κο Δρούτσα εκφράζοντας την αγωνία και μεταφέροντας την επιθυμία  δικαίωσης των θυμάτων – οικογενειών της γερμανικής θηριωδίας στο Δίστομο και τις λοιπές μαρτυρικές πόλεις της Ελλάδας.
Η βουλευτής του νομού μας συμμετέχουσα στους αγώνες των κατοίκων του μαρτυρικού Διστόμου που είχαν δικαιωθεί στα ελληνικά κι ευρωπαϊκά δικαστήρια για τα αιτήματά τους σε δήλωσή της ανέφερε: Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την πολιτική απόφαση του Πρωθυπουργού μας προκειμένου να παραστεί η χώρα μας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης προς υπεράσπιση των συμφερόντων των συμπατριωτών μας στο Δίστομο και των λοιπών μαρτυρικών πόλεων. Σε συνέχεια της δήλωσής της τόνισε  ότι είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Έλληνας πρωθυπουργός, πιστοί στην εθνική αξιοπρέπεια και κυριαρχία στέκονται στο πλάι των συμπολιτών μας που μάχονται για την δικαίωση των προγόνων τους και την καταδίκη της Γερμανίας για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν στην χώρα μας. Τέλος, η βουλευτής χαιρέτισε τις προσπάθειες των πρώην δημάρχων Διστόμου κυρίων Λουκά Παπαχρήστο και Θανάση Πανουργιά που εργάστηκαν για τον κοινό σκοπό εξέφρασε την ευχή να δικαιωθούν οι αγώνες του αείμνηστου πρωτεργάτη της υπόθεσης του Διστόμου κο Γιάννη Σταμούλη.




Επαμεινώνδα 71,32200 Θήβα,Τηλ:22620 81 061,Fax:22620 26 881
Φίλωνος  7,32100 Λιβαδεία,Τηλ & Fax:22610 89 640
www.tsonoglou.com & tsonoglou@hotmail.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέμη

ως πότε οι κυρίες και κύριοι Βολευτές (βουλευτές) θα υποτιμούν την νοημοσύνη μας.

Που είναι τα δελτία τύπου που σου έχει στείλει η κ. Τσόνογλου με τις ανάλογες επερωτήσεις της στην βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις,το ζήτημα όλων των μαρτυρικών πόλεων και ιδιαίτερα του Διστόμου.

Μία ζωή έχουν μάθει να καπηλεύονται τους αγώνες άλλων ανθρώπων και στην προκειμένη περίπτωση όλων αυτών που έστισαν την εκδήλωση έξω από την Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Ας αναλογιστούμε τι θα γινότανε τώρα, εάν δεν είχατε φέρει με τις ενέργειές σας το θέμα στην επικαιρότητα

Μήπως η κυρία ήταν στην διαμαρτυρία έξω από την γερμανική πρεσβεία,επειδή δεν την οίδα σε καμιά φωτογραφεία ;

Βλέπεις μόλις έκανε την θετική παρέμβαση ο πρωθυπουργός, σου στέλνει το δελτίο τύπου,
πριν... μούγκα στην στρούγκα.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Έτσι ακριβώς..Με καλύπτεις πλήρως

Λέλεγας είπε...

Ντροπή, ύβρις, ιεροσυλία, ξεπεσμός, κατάντια, χατζηαϊβατισμός..
Τώρα το θυμηθήκανε το δόλιο Δίστομο, τώρα που ο George ο αρχηγός της βγήκε στα κανάλια; Διατάξτε, κύριε πρωθυπουργέ. Να πούμε εδώ ότι η εν λόγω κυρία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τριπλή ονομασία του Δήμου...
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Κοντή η μάλλον επιλεκτική μνήμη από τους πασοκους ,ο Σταθόπουλος υπουργός δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ,αυτός δεν οδήγησε με το να αρνηθει την εκτέλεση της απόφασης του δικαστηρίου Λειβαδιάς την υπόθεση στα Ιταλικά δικαστήρια ;
Άντε χαθείτε πασοκοι που το παίζετε τιμητές τον σφαγμένων κατοίκων του Διστόμου.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Ανώνυμε, εχεις δικιο αλλα πρεπει να μην ξεχναμε οτι ΚΑΙ της ΔΕΞΙΑΣ οι Υπουργοι ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ...
Οπότε ειναι κι οι δύο για τον καιάδα