Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Θανατηφόρο τροχαίο χτες το απόγευμα στο Λιβάδι Αράχωβας


Χτες, γύρω στις 6:30, στο Λιβάδι, στην ευθεία των Καλυβίων, στο ύψος του γνωστού μαγαζιού paramount, συγκρούστηκε ι.χ αυτοκίνητο με τζιπ, με αποτέλεσμα τον θάνατο του οδηγού του ι.χ, και τον σοβαρό τραυματισμό της κόπελας συνοδηγού.
Ο άτυχος νέος, 31 έτους, ήταν απ' το γειτονικό  χωριό Αγόριανη ( Επτάλοφος ), και επέστρεφε στο χωριό του μετά από διασκέδαση στην Αράχωβα.
Περισσότερες λεπτομέρειες και πιο εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ αναδημοσιεύω από το blog ''Ντελάλης της Αράχωβας'' με πηγή από το amfissapress

''Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αγόριανης (Επτάλοφος) από τον ξαφνικό χαμό ενός δικού της νέου παιδιού. Ο άτυχος άνδρας ξεκίνησε χθες το απόγευμα (ανήμερα της Πρωτοχρονιάς) με την κοπέλα του για μια βόλτα στην Αράχωβα. Περίπου στις 18.30, στο Λιβάδι, στην ευθεία των Καλυβίων (κοντά στο κατάστημα Paramount), το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με τζιπ στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα. 
Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο 31χρονος Α.Λ., ενώ στο νοσοκομείο Λιβαδειάς διακομίσθηκαν τραυματισμένοι η 32χρονη συνεπιβάτης του, ο 48χρονος οδηγός του τζιπ και η 16χρονη που επέβαινε σ' αυτό.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα.

*Έτυχε να βρίσκομαι κι εγώ εκείνη την ώρα εκεί στην Αράχωβα, και άκουσα το ασθενοφόρο που προσπαθούσε απεγνωσμένα να περάσει μιά και ο κόσμος ήταν πάρα πολύς λόγω των πολλών επισκεπτών που προτίμησαν και φέτος την Αράχωβα
Στην συνέχεια μου τηλεφώνησε ο συμπατριώτης μας Λ.Δ για να μου πει για το συμβάν, ενώ βρήκα και κάποιους γνωστούς Αραχωβίτες που τους είδα και μιλήσαμε.
Είναι κρίμα αυτές τις μέρες που μπαίνει το νέο έτος να συμβαίνουν τέτοια πράγματα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι λυπηρό να χάνονται ανθρώπινες ζωές και μάλιστα τόσο άδικα. Όσον αφορά την απεγνωσμένη προσπάθεια του ασθενοφόρου δια μέσου πλήθους, να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο,πάλι απεγνωσμένη θα ήταν και χωρίς να υπάρχει πλήθος. Πότε επιτέλους θα έχουμε περιφεριακό δρόμο όπως όλα τα χωριά.