Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΒΡΑΒΕΙΟ TRUE LEADER ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ A.E. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ICAP



Δελτίο Τύπου
26/10/2011

ΒΡΑΒΕΙΟ TRUE LEADER ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ A.E.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ICAP


Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. βραβεύθηκε εχθές, Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στην πρώτη τελετή του νέου θεσμού True Leaders που εγκαινίασε για πρώτη χρονιά ο Όμιλος ΙCAP. Η ICAP επέλεξε 25 εταιρείες και 26 ομίλους επιχειρήσεων που ξεχώρισαν στην ελληνική αγορά το 2010, με βάση τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια:

·         Να συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους ομίλους για το 2010, με βάση το EBITDA.
·         Να συγκαταλέγονται στις 500 εταιρείες ή τους 200 ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και να έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2009 στο 2010.
·         Να βρίσκονται στις 10 κορυφαίες θέσεις του κλάδου τους με βάση τον τζίρο τους.
·         Να έχουν υψηλό ICAP credit Rating από ΒΒ έως ΑΑ.


Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ επιβραβεύθηκε ως «πραγματικός ηγέτης», καθώς κατάφερε να συνδυάσει την υψηλή κερδοφορία, την αύξηση προσωπικού, το πολύ καλό ICAP credit rating και μία από τις πρώτες θέσεις στον κλάδο της.

Η λίστα των εταιρειών και ομίλων που αξιολογήθηκαν προκύπτει από στοιχεία δημοσιευμένα στις ετήσιες εκδόσεις της ICAP, καθώς και από την αξιολόγηση ICAP credit rating.


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:
κα Κατερίνα Μουζουράκη, Προϊστάμενος Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ Ομίλου, τηλ. 210-6877484, φαξ 210-6877400, e-mail: katerina.mouzouraki@mytilineos.gr

O Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ κατέχει ηγετική θέση στους τομείς Μεταλλουργίας & Μεταλλείων, Ενέργειας και Έργων EPC. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, είναι Εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά το 1 δις ευρώ και απασχολεί περίπου 2.500 άμεσους και πολύ περισσότερους έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου στη διεύθυνση www.mytilineos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: