Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΠΕ ''ΟΧΙ'' ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ - Ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση! - Η οργή του κόσμου για την κατοχική κυβέρνηση ξεχειλίζει σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Πηγή: Πρώτο θέμα
Αναδημοσίευση: sport -fm.gr

Ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη έπειτα από την εισβολή δεκάδων πολιτών στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου βρίσκονταν ήδη παρατεταγμένα μερικά πεζοπόρα τμήματα Με την εμφάνιση του Προέδρου της Δημοκρατίας ομάδες αριστερών, «αγανακτισμένων» και μερίδα οπαδών του «Ηρακλή» εκτόξευαν μπουκάλια, γιαούρτια και αυγά και φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Επιπλέον, είχαμε και ρίψεις μπουκαλιών, γιαυρτιών και αυγών προς την εξέδρα των επισήμων. Μετά από όλα αυτά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (αλλά και όλοι οι επίσημοι) αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος δηλώνοντας ότι είναι ντροπή να τον αποκαλούν προδότη ενώ εκείνος πολέμησε για την πατρίδα και πως είχε έρθει για να τιμήσει την πόλη.


Από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης Γ. Μπουτάρης μίλησε για 500 άτομα που κατόρθωσαν να σταματήσουν την παρέλαση φωνάζοντας ύβρεις ακόμα και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αποδοκιμασίες στο Σύνταγμα
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα.

Πρώτη παρέλασε η μπάντα του Δήμου Αθηναίων με τα μέλη της να έχουν κρεμάσει μαύρες κορδέλες στα όργανά τους, προκαλώντας την οργή του Γ.Καμίνη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τους είχε προειδοποιήσει πως αν κατέβουν στην παρέλαση με οποιαδήποτε διαμαρτυρία θα τους καλέσει σε πειθαρχικό.

Επίσης, προς στιγμής δημιουργήθηκε μικρή ένταση έξω από τη Μεγάλη Βρετανία όταν ομάδα πολιτών ανήρτησε πανό και άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής.

Εντωμεταξύ, αφαίρεσαν τα ταμπελάκια από τους μαθητές αφού μερικοί είχαν συνθήματα.

Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια:

Μελίτη είπε...

Ο κ. Παπούλιας δεν δικαιούται να μιλάει για δήθεν πατριωτισμούς και τα τοιαύτα. Η πατρίδα τον αντάμειψε και με το παραπάνω για τις υπηρεσίες που διατείνεται ότι της πρόσφερε, τον έκανε ανώτατο άρχοντα, -παραπάνω δεν έχει να πάει- τι άλλο θέλει; Και για να έχουμε καλούς λογαριασμούς, ας μας πει τώρα ο ίδιος τί έκανε για την πατρίδα μετά την αναγόρευσή του στο ανώτατο αξίωμα; Γιατί κάθεται σαν αχυράνθρωπος και θωρεί μια ληστοκυβέρνηση να ξεπουλάει την Ελλάδα;
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας, μπορεί να επεμβαίνει, και έχει χρέος να το κάνει, όταν δει πως η κυβέρνηση καταπατά τον όρκο και καταλύει το Σύνταγμα της Ελλάδας.
Ο κ. Πρόεδρος, για 20 χρόνια υπήρξε βασικός υπουργός των κυβερνήσεων, πότε πρόλαβε και πολέμησε για την Ελλάδα;
Ο παπούς μου πάντως που πολέμησε στην Αλβανία και μπήκε στην Κορυτσά δεν είχε ακούσει ποτέ στη ζωή του κάτι περί Παπούλια. Στα πολεμικά ανακοινωθέντα, το όνομα Παπούλιας ήταν παγκοσμίως άγνωστο.
Κι απ' ότι ξέρω από το 1940 και μετά δεν έχει γίνει άλλος πόλεμος κυρ-Πρόεδρε! Εκτός και αν πολέμησες στα 11 χρόνια σου (τόσο ήσουν το 1940), οπότε εδώ γελάμε πολύ, μα πάρα πολύ!

Όσο για τον Μπουτάρη, αυτός απαλλάσσεται λόγω "προκεχωρημένου γεροντικού παλιμπαιδισμού". Πού πας ωρέ μπαρμπα-χίπυ με τη σκουλαρίκα στο αυτί γέρος άνθρωπος; Εβδομηνταρίζεις βρε γερο-ταρνανά, και μάθε να μετράς σωστά, δεν ήταν 500, ήταν χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα, αυτοί που σας έτρεψαν εις άτακτον φυγήν! Τώρα θα μου πεις, στην ηλικία σου δεν καλοβλέπεις, 500 τους είδες, το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον...

Ά ξεχάσαμε το άλλο φασιστοειδές τον Καμίνη που θα καλέσει σε πειθαρχικό και θα απολύσει όσους κρέμασαν μαύρες κορδέλες στα όργανά τους.
(Χμμμμ! κύριε Καμίνη!!!)...
Αυτός μου θύμισε τον δικτάτορα Ιωαννίδη που εξαπέλυε τους ΕΣΑτζήδες και εάν δεν τους άρεσαν τα κουμπιά στο σακάκι σου, σε ρίχνανε στο μπαλαούρο και σου κάνανε φάλαγγα για ένα 15νθήμερο.

Φαίνεται να ηδονίζεσαι με την εξουσία που σου δώσανε κύριε Καμίνη. Απολαμβάνεις να εξαπολύεις απειλές και φυσικά να τις εκτελείς; Δεν ήσουν ποτέ κάτι παραπάνω από το τίποτα και τώρα που έγινες κάτι έ; Χαρές και πανηγύρια! Τραγούδα τώρα, όσο προλαβαίνεις, γιατί σε λίγο καιρό θα θυμάσαι "περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα θα κλαις", όταν θα ξαναγυρίσεις στο απόλυτο τίποτα που ήσουν.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Αφού σε συγχαρώ γι αυτό το κείμενο χείμαρρο, που χρήζει δημοσιεύσεως, θα σου πω ότι συμφωνώ 100%.
Θα αναρτησω τον λόγο του Στεφανόπουλου όταν είχε έρθει ο σφαγέας ο Κλίντον στην Ελλάδα. Ο ΜΟΝΟΣ που τόλμησε να μιλήσει αξιοπρεπώς για την χώρα του και να του τα χώσει. Τότε τα δύο μεγάλα κόμματα, οι προδότες δηλαδή, ενοχλήθηκαν. Έκανε θέμα για Κύπρο και πολλά άλλα που ενοχλούν τους Αμερικάνους. Για να μην πω για την παρουσία του στο Δίστομο, που ανέβηκε με τα πόδια στο Μαυσωλείο και μετά ήρθε για καφέ, και - όπως ήταν φυσικό - σηκωθήκαμε όλοι όρθιοι για να του δώσουμε καρέκλα, γιατί το μαγαζί ήταν πλήρες. Μας είπε με ηρεμία και χαμόγελο ότι δεν χρειάζεται ν σηκωθούμε, θα βρει μόνος του να κάτσει....Κι εδώ καποιοι σκληροπυρηνικοί πασοκορουφιάνοι τον έλεγαν φασίστα επειδή κάποτε ανήκε στην Ν.Δ..ως εκει εφτανε το αδειο μυαλό τους. Που Παπούλιας λοιπόν, που Στεφανόπουλος....μέρα και νύχτα...Για να μην δημοσιευσω την φωτο που κανουν μπανιο Ελλη Σταη, Παπουλιας και Τσοχατζοπουλος και χαζογελανε...Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ..ΛΕΕΙ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!