Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Γιορτή αγάπης στο Σπίτι της Φλόγας από το Stoiximan.gr, παρουσία αντιπροσωπείας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού


Μια μικρή  γιορτή αγάπης πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σπίτι της Φλόγας από το Stoiximan.gr και αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ και της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.   Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την οικονομική ενίσχυση της Φλόγας από το Stoiximan.gr, μεγάλου χορηγού της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, οι παίχτες  της ομάδας Δημήτρης Διαμαντίδης, Λευτέρης Μποχωρίδης (που είχε σήμερα και την ονομαστική του εορτή) και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δώρισαν στους μικρούς τους φίλους που δίνουν το δικό τους αγώνα μπάλες, εμφανίσεις της ομάδας και άλλα δώρα. Την  αντιπροσωπεία συνόδευε εκ μέρους της ΚΑΕ ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας κ. Ηλίας Κατσογιάννης  και η Διευθύντρια Μάρκετινγκ κα Μαρία Γκούμα.

Λεζάντα: Δημήτρης Διαμαντίδης, Λευτέρης Μποχωρίδης με την Πρόεδρο του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ κα Τρυφωνίδου και τον κο Ιωάννη Σπανουδάκη, μέλος του Δ.Σ. του Stoiximan.gr

Η Πρόεδρος της Φλόγας κα Μαρία Τρυφωνίδου σημείωσε «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Stoiximan.gr για την έμπρακτη συμβολή τους για την επίτευξη των σκοπών της ΦΛΟΓΑΣ. Επιπλέον η παρουσία σήμερα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και τα χαμόγελα που έφερε στα παιδιά είναι τόσο για εμάς όσο και για αυτά κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. 
Από την πλευρά του το μέλος του Δ.Σ.  του Stoiximan.gr κ.Ιωάννης Σπανουδάκηςμε αφορμή την σημερινή εκδήλωση τόνισε: «Το έργο που επιτελεί η ΦΛΟΓΑ για περισσότερα από 30 χρόνια δεν μπορεί να αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Οι γονείς της ΦΛΟΓΑΣ στεκόμενοι  πέρα και πάνω από τον προσωπικό τους αγώνα και κυρίως τον αγώνα των παιδιών τους, καταφέρνουν να λειτουργούν για το ευρύτερο καλό της ευαίσθητης αυτής ομάδας της κοινωνίας μας. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, το έργο τους έχει αναγνωριστεί και τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, την Ακαδημία Αθηνών και άλλους φορείς. Στο Stoiximan.gr δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Για αυτό με μεγάλη μας χαρά και συγκίνηση, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας μας προχωρήσαμε στην σημερινή δωρεά, που θα βοηθήσει τις άοκνες προσπάθειες και το αξιέπαινο έργο των ανθρώπων της ΦΛΟΓΑΣ. Θα στεκόμαστε πάντοτε αρωγοί σε τέτοιες ενέργειες. Επιπρόσθετα η παρουσία σήμερα, αντιπροσωπείας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, του οποίου το Stoiximan.gr αποτελεί μεγάλο χορηγό, που βοήθησε να γεμίσει ο  χώρος με παιδικά χαμόγελα μας καθιστά υπερήφανους για το πνεύμα έμπρακτης  αλληλεγγύης που δεν εξαντλείται στις ημέρες των Χριστουγέννων αλλά τόσο για εμάς όσο  και για  τον Παναθηναϊκό διαρκεί όλο τον χρόνο»
Λεζάντα: Ο κος Ηλίας Κατσογιάννης, Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την Πρόεδρο της Φλόγας κα Τρυφωνίδου και τον κο Ιωάννη Σπανουδάκη, μέλος του Δ.Σ. του Stoiximan.gr

 Οι μικροί  φίλοι φανερά ενθουσιασμένοι έβγαλαν φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους παίκτες που τους υποσχέθηκαν ότι θα βρίσκονται δίπλα τους. 
 Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης στάθηκε στη σημασία της παρουσίας του Παναθηναϊκού στη "Φλόγα", αλλά και στην αξία της κίνησης του Stoiximan.gr να σταθεί στο πλευρό των παιδιών: "Σε τέτοιες γιορτινές ημέρες πρέπει να είμαστε όλοι κοντά στα παιδιά για να τους προσφέρουμε χαμόγελα. Δίνουν καθημερινά ένα πολύ μεγάλο αγώνα. Η εταιρεία Stoiximan.gr προσφέρει μια ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια στη "Φλόγα". Εύχομαι του χρόνου να βρούμε λιγότερα παιδιά εδώ πέρα αφού το πιο σημαντικό είναι να γίνουν καλά και να επιστρέψουν σπίτι τους", με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να προσθέτει: "Είναι μεγάλη η χαρά μας που είμαστε σήμερα εδώ. Πρέπει τα παιδιά να χαμογελάνε. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βοηθούν σε τέτοιες προσπάθειες. Εδώ είναι η πραγματική ζωή, το μπάσκετ είναι απλά ένα παιχνίδι".
 Με το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Κατσογιάννης δήλωσε «Ανταποκριθήκαμε με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση του μεγάλου χορηγού μας Stoiximan.gr και βρεθήκαμε σήμερα εδώ μαζί με τα παιδιά και τους γονείς της Φλόγας. Η οικογένεια του μπασκετικού Παναθηναϊκού θα στέκεται πάντοτε αρωγός σε τέτοιες εκδηλώσεις και αξιέπαινες προσπάθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: