Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος του γνωστού ουρολόγου στο νοσοκομείο Κορίνθου κ. Μαλάμου


Για τον άδικο χαμό του γιού του συμπατριώτη μας Γιατρού
Έστειλε ο Crazy butcher

ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΣΗ: Korinthian News

Σοκ έχει προκαλέσει στους εργαζόμενους του νοσοκομείου Κορίνθου ο θάνατος του 29χρονου γιου του γνωστού ουρολόγου στο νοσοκομείο Κορίνθου κ. Μαλάμου. Ο άτυχος νεαρός είχε ένα τροχαίο χθες (με μοτοσικλέτα). 
Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με εργαζόμενους από το νοσοκομείο Κορίνθου μας ανέφεραν ότι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Ένα νέο παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
Η korinthiannews.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του γνωστού και πολύ καλού ουρολόγου στο νοσοκομείο Κορίνθου κ. Μαλάμου.

Σε δελτίο τύπου από το Διοικητικό  Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου αναφέρεται: « Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου σε έκτακτη συνεδρίασή του με αφορμή την είδηση για τον άδικο χαμό του υιού του ιατρού του Νοσοκομείου μας  και φίλου  Πέτρου Μαλάμου            
 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
 1.-  Να παραστούν τα μέλη του στην νεκρώσιμη ακολουθία.
 2.-  Να κατατεθεί αντί στεφάνου, στο Ευθύμιο Κέντρο χρηματικό ποσό.
 3.-  Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και  ιδιαίτερα στον φίλο και άδικα χτυπημένο πατέρα Πέτρο Μαλάμο».
ΣΣ. 1. Ανθρώπινη η απόφαση του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου Κορίνθου 
2. Εκφράζουμε για ακόμα μία φορά τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Μαλάμου. Η μοίρα έπαιξε «άσχημο παιχνίδι» στον αξιόλογο και πολύ καλό γιατρό κ. Μαλάμο λίγο πριν βγει στην σύνταξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: