Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο τύπου του Συλλόγου Ο.Τ.Α Επαρχία Λιβαδείας, σχετικά με την Κατάληψη του Δημαρχείου στο Δίστομο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς ενημερώνει τους συναδέλφους εργαζομένους τα εξής:
Σήμερα και κατά τη διάρκεια της κατάληψης που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ , ως αντίδραση για το γνωστό πλέον θέμα του προσχηματικού επανελέγχου των συμβάσεων και για το θέμα της μη έκδοσης αποφάσεων επιμερισμού των ποσοστών της δήθεν «αξιολόγησης» , με αφορμή την αρνητική απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου , εμφανίσθηκε ο Δήμαρχος ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ κ. Γεωργακός και δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι είναι εναντίον τόσο της δήθεν αξιολόγησης ,
όσο και του προσχηματικού επανελέγχου των συμβάσεων , που ήδη έχουν κριθεί από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας , που ως αποτέλεσμα θα έχουν ακόμα περισσότερα προβλήματα στις ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες των Δήμων.
Ο κ. Γεωργακός ξεκαθάρισε ότι όχι μόνο δεν θα στείλει κανένα στοιχείο , αλλά θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια εντολή και πάντα δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων.
Μετά από αυτή την εξέλιξη , αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις στο Δήμο ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς ευχαριστεί πολύ τον Δήμαρχο κ. Γεωργακό για την παρέμβασή του αυτή και ευελπιστεί να είναι και στο μέλλον συνοδοιπόρος με τους εργαζόμενους , πάντα με κοινό γνώμονα μας την εξυπηρέτηση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: