Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Όταν ο κ. Μαρινάκης υποκαθιστά το ελληνικό κράτος

Πηγή/Αναδημοσίευση: Hitandrum

Σε άκρως επικίνδυνα μονοπάτια αγοραίας πολιτικής αντιπαράθεσης εισέρχεται η χώρα, τα οποία δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ανεξέλεγκτες εκτροπές, τυφλές αντιπαραθέσεις και εμφύλιες συγκρούσεις, τις οποίες ανέχεται, υποδαυλίζει και συντηρεί η συγκυβέρνηση και οι οποίες μάλιστα  μεγιστοποιούνται λόγω της αδυναμίας της να ελέγξει τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την «πολιτική κάλυψη» που το διασφαλίζει η εκλογή του ως δημοτικού συμβούλου με το καπελωμένο εκ του ιδίου ψηφοδελτίου του κ. Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά, αποφάσισε να τα βάλει και με την …τρομοκρατία.-κιι αυτό πριν η Δικαιοσύνη αποφανθεί αλλά με βάση απλώς φήμες και διαδόσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Έτσι, λοιπόν, διαβάζουμε στα προσκείμενα στον κ. Μαρινάκη, έντυπα:

.Έπειτα από τις αποκαλύψεις ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης περισσότεροι από 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Θύρας 7 και της ΠΕΦΟ, βγήκαν στους δρόμους το βράδυ της Δευτέρας και διαδήλωσαν ειρηνικά, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα στήριξης στον Βαγγέλη Μαρινάκη, έπειτα από τις αποκαλύψεις ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης.
. Με συνθήματα και πανό στα χέρια οι οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ζητώντας να μπει ένα τέλος στη στοχοποίηση του προέδρου της ομάδας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
. Κάτω τα χέρια από τον πρωταθλητή. Από εδώ και πέρα καμία ανοχή», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν στη συγκέντρωση, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν ότι  θα συνεχίσουν τις πορείες διαμαρτυρίας υπέρ του κ. Μαρινάκη.
. Σημειώνεται ότι στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού και οι Σύνδεσμοι της ΠΕΦΟ εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το «σχέδιο δολοφονίας» σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη και κάλεσαν τους φίλους του Ολυμπιακού να «θωρακίσουν» ακόμη περισσότερο την αγαπημένη τους ομάδα

 Κι όλα αυτά υπό την απόλυτη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ, η οποία παρακολουθούσε απλώς την εξέλιξη των γεγονότων.
Μήπως η διαφαινόμενη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία οδηγεί, εκτός των άλλων, σε πλήρη κατάλυση του κράτους και σε παράδοση των «κλειδιών» της διακυβέρνησης στους μηχανισμούς των συμφερόντων της διαπλοκής, τα οποία διαβλέπουν ότι το υφιστάμενο κράτος είναι αδύναμο κι ανίκανο να υπερασπίσει τα συμφέροντά τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: