Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ψηφίστε όλοι για το Δίστομο. H ιστοσελίδα vote for Distomo είναι έτοιμη...Διαδώστε το και ψηφίστε. Είναι εξαιρετικά σημαντικό

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση


Ομολογώ ότι δεν ήξερα για την ύπαρξη αυτής της ιστοσελίδας, και δεν ξέρω ποιός την επιμελήθηκε και ποιός την έφτιαξε. Τυχαία την βρήκα όταν είδα ότι ήταν θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει σήμερα.
Καλό θα είναι να το προβάλουν όλοι οι bloggers της περιοχής.Νομίζω ότι είναι πρωτοβουλία της νέας Δημοτικής αρχής, αν κρίνω κι απ' την υπογραφή του Δημάρχου. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Εμπνευστής και δημιουργός αυτής της ιστοσελίδας, ο οποίος κατέθεσε την ιδέα του στον Δήμαρχο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, είναι ο Μάριος Χασεκίδης, καταγόμενος απ' τον Ορχομενό και εργάζεται στην Εταιρεία MCH-Dynamic Technologies, που εδρεύει στην Λιβαδειά.
Συγκινητικές είναι οι φωτογραφίες των σφαγιασθέντων που ''τρέχουν'' στη σελίδα:
ΜΠΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ Σ" ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Ή ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ
στην διεύθυνση http://www.votefordistomo.com/

Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει 3385 άτομα. ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

5 σχόλια:

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Ρε παιδιά, αυτός ο μ@@κας με τα greeklish.....τι κανει εκει; Δεν μπορει να ψηφισει αν θελει χωρις αυτα τα ψευτικα και τα γελοια ονοματα; Δεν εχει με τι αλλο να παιξει; Κανονικά θα έπρεπε να ψηφίζει ο καθενας απο μία φορά..οχι απο την ιδια IP όσες ψήφους θέλουμε!!!
Μηπως πρεπει να το αλλαξει ο διαχειριστής; Μεγαλε με τα γκρηκλις, παιξε με τιποτα αλλα..Εισαι ΑΣΕΒΗΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΚΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ Φ.Π.Α. ;;; ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΜΕΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ;;; ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , ΑΣΕΒΕΙΑ , ΔΗΘΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ;; , Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ;; ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

λ. είπε...

Προς Αμωνυμους: Φιλοι, ΚΑΜΙΑ κυβερνηση μεχρι σημερα δεν εχει δωσει αδεια για εκτελεση της αποφασης κατασχεσης. ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΝΔ. Δηλαδη θα επρεπε να ρωτησεις - ο δευτερος - αν θα ψηφισουν οι κκ Παληγουρας και Χατζηγακης. Αλλα το εχω ξαναγραψει. Σημασια δεν εχει το παρελθον- που δεν το ξεχναμε - αλλα τι αξια εχει η παρουσια μας στη Χαγη και ποσο θα ειμαστε δυντοι, ως Διστομιτες, να συνεχισουμε τον αγωνα.Αφηστε τα κομματικα στο θεμα του Διστομου, ολοιμας!

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω οι της αξιωματικης αντιπολιτευσης του Νεου Δημου μας, δεν εχουν ψηφισει..γιατι ρε παιδια;