Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

‘Εκλεισαν με κάγκελα το προπονητήριο του ΟΑΚΑ και θέλουν …εισιτήριο για να ασκηθεί ο κόσμος!

Πηγή/Αναδημοσίευση: Prionokordela
Ευχαριστώ τον συμπατριώτη μας,  Θανάση Δημάκα 


Εκκληση να πέσουν τα …κάγκελα που μπήκαν σήμερα ώστε για να μπορεί αθληθεί ελεύθερα και δωρεάν  όλος ο κόσμος στο ΟΑΚΑ – βοηθητικό γηπεδάκι προπόνησης Κ2 – απευθύνει ο  «Απεγνωσμένος Δρομέας» – όπως υπογράφει αναγνώστης μας ηλεκτρονική  επιστολή του.
Τα πράγματα έχουν ως εξής :Από την διεύθυνση του Ολυμπιακού Σταδίου ΟΑΚΑ, η οποία λειτουργεί ως ανεξάρτητο όργανο – χωρίς να ρωτά την ΓΓΑ, το Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού αλλά και το υφυπουργείο του λεγόμενου «Μαζικού Αθλητισμού» – ανακοινώθηκε πριν 1 μήνα το εξής …απαγορευτικό και απογοητευτικό:

‘Οτι από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι  την 1η Δεκεμβρίου πρέπει όσοι απλοί άνθρωποι κάνουν χρήση για ερασιτεχνική προπόνηση, να πληρώσουν  το ποσό των 95 ευρώ ετησίως για ιδιώτες και   85 ευρώ για ομαδικές συνδρομές και μέλη συλλόγων. Προσέξτε, δεν εξαιρείται κανείς , προπονητές , αθλητές, νέοι  και ιδιώτες – όλοι!
Το  τελεσίγραφο – και μάλιστα αυστηρό – λέει ότι πλέον  η είσοδος στο βοηθητικό γήπεδο Κ 2 θα επιτρέπετε μόνο στους κατόχους ατομικής κάρτας μέλους!

Είναι ντροπή!  Τα στάδια αυτά  είναι πληρωμένα με τις στερήσεις του ελληνικού λαού και τώρα καλούμαστε  να τα ξαναπληρώσουμε και να τα πληρώνουμε και κάθε χρόνο για χρήση του χόρτου που μας διευκολύνει εμάς τους ερασιτέχνες δρομείς , εμάς τους φίλους του αθλητισμού!
Επισυνάπτω τις σημερινές σχετικές φωτογραφίες με τα κάγκελα να φράζουν την είσοδο  στο βοηθητικό στάδιο Κ1 και Κ2 , όπως επίσης και φωτογραφία από την κατάσταση που επικρατεί στο κλειστό στάδιο με τα ταβάνια να τρέχουν σε κάθε βροχόπτωση και βέβαια ένα σύστημα από «κουβάδες» να …μαζεύουν το βρόχινο νερό!       
Παρακαλώ αναρτήστε το στο blog σας, προωθήσετε το σε όσους μπορείτε! Ο «Απεγνωσμένος Δρομέας».
Εμείς τι να συμπληρώσουμε στην επιστολή του αναγνώστη μας; Να ρωτήσουμε απλά αν ο – και φίλαθλος και ερασιτέχνης αθλητής – αρμόδιος υπουργός κ. Π.Γερουλάνος το ξέρει; Ο κ Μπιτάξης το ξέρει; Ο πρώην υφυπουργός – και βουλευτής σήμερα – κ. Χρ. Αηδόνης το ξέρει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: