Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλέυεται ο Ιάκωβος Καμπανέλλης





Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται  Ιάκωβος Καμπανέλλης, ο Έλληνας που βίωσε την θηριωδία και τις σκηνές φρίκης του στρατόπεδου συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν, όπου έγραψε και το ομώνυμο βιβλίο.
Πολλά θεατρικά, πολλά ποιήματα και μέγιστη προσφορά στον πολιτισμό αυτού του κουρασμένου τόπου, καθώς και ατέλειωτη προσφορά στους αγώνες κατά του φασισμού.
Για να δούμε αν θα αναφερθεί σ αυτό το γεγονός η χώρα μας και τα κανάλια της τηλεόρασης, που παρουσιάζουν αξιόπτυστα και κακά πρότυπα.

Τι λέει και η εφημερίδα Καθημερινή

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας νοσηλεύεται ο θεατρικός συγγραφέας Ιάκωβος Καμπανέλλης. Ο συγγραφέας που πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση και μετά από επιπλοκή εισήχθη στην ΜΕΘ.
Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται - σύμφωνα με πληροφορίες - ιδιαιτέρως σοβαρή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ωραίοι οι επικήδειοι μόνο που ο Ιακωβος Καμπανελλης ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ. ΝΟσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Σεβαστείτε την οικογένειά του και τον ίδιο και παρακαλώ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΕΙΔΗΣΗ, την οποία αναρτήσατε χωρίς να διασταυρώσετε!

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Το wiki και τα αθηναϊκα πρακτορεια, ( οχι ολα ) το είπαν. Από κει αντλησε την ειδηση....Ηξερα οτι ειναι πολυ σοβαρα..Μπραβο ξανα στην ενημερωσση της Χωρας.....