Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΜΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΠΙΘΑ!

ΠΗΓΗ: ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΡΑ

 
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είμαι υποχρεωμένος να πω ότι ο Μίκης Θεοδωράκης με την ιδρυτική διακήρυξη της ΣΠΙΘΑΣ δικαιώνεται σε όλα για το ΔΝΤ και τον ρόλο του, για το μνημόνιο, την ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ και τις συνέπειες που αυτή έχει και ΘΑ ΕΧΕΙ στο άμεσο μέλλον για την χώρας μας. Μετά την προκλητικότατη συνέντευξη της Τρόικας, την θρασύτατη επέμβαση στα εσωτερικά θέματα της χώρας και την ανακοίνωση για το συνολικό ξεπούλημα ολόκληρης της χώρας, η συστράτευση όλων στην ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΠΙΘΑ του μεγάλου Έλληνα και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! 
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά, τώρα αρχίζουν με τις επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας και μετά θα προχωρήσουν σιγά σιγά με τα νησιά και τα αρχαία μνημεία μας! 
ΠΛΕΟΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ!


Δανειακή σύμβαση στο άρθρο 14 παράγραφος 5:

«Ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά στον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά στην άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή και όσον αφορά στην εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος»

Επίσης σύμφωνα με το σημείο 10 του υποδείγματος της νομικής γνωμοδότησης ισχύουν τα εξής: 

«ούτε ο δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης -συντηρητικής ή αναγκαστικής- ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση».

ΟΛΟΙ ΕΓΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΠΙΘΑ!


Stendoras

Δεν υπάρχουν σχόλια: