Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Γιούχαραν Μπεγλίτη και Μαγκριώτη στην Θεσσαλονίκη- Δείτε και διαδώστε το βίντεο

Πηγή/Αναδημοσίευση: News247

"Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν δεκάδες πολίτες, στον υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη και στον υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη (Vid)
Με συνθήματα, πανό και αποδοκιμασίες τους περίμεναν έξω από τον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν την δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης τον υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη και τον υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη.
"Κλέφτες κλέφτες Υπουργοί δεν τα φάγαμε μαζί" και  "οι υπουργοί δεν είναι εικόνα στις ειδήσεις, στο δρόμο, στο δρόμο μπορείς και να τους φτύσεις" ήταν μερικά από τα συνθήματα που άκουσαν οι κυβερνητικοί παράγοντες.


Ανάμεσα τους, ομάδα των αγανακτισμένων της πόλης, οι οποίοι κρατούν πανό με το σύνθημα: "99 χρόνια μετά, 99% σκλαβωμένοι".
Στο σημείο βρέθηκαν και εργαζόμενοι από το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι", οι οποίοι με τη σειρά τους κράταγαν πανό , που έγραφε "Ναι στην εμπειρία και την τρίτη ηλικία, όχι ανακύκλωση στην ανεργία", ενώ κεντρικό σύνθημα των σωματείων εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του νομού Σερρών είναι: "Κάτω τα χέρια από τις κοινωνικές δομές των δήμων".

Αποδοκιμασία κατά του Π. Μπεγλίτη στον Αγ... by fon1972

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κλέφτες και αλήτες πασοκορουφιάνοι...η επισημότητα σας μάρανε...γιοι της πόρνης