Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Παρουσίαση του βιβλίου διηγημάτων του Πάνου Σκουρολιάκου στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου στο εντευκτήριο του Εμβολίμου



Κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις του Αυγούστου, δύο συλλογές διηγημάτων του Πάνου Σκουρολιάκου, με γενικό τίτλο “Ξύλινα, Χάλκινα, Κρουστά”.
Ο κόσμος του θεάτρου μπερδεύεται με τον κόσμο τής λογοτεχνίας δίνοντας κείμενα γοητευτικά, ξεχωριστά και με έντονο προσωπικό ύφος. Είναι διηγήματα με ιδιαίτερη και έντονη γραφή μιας άλλης εποχής γεμάτη μνήμες, συγκινήσεις, και συναρπαστικά χρώματα.
 Η “Αγκούσα”, Κάλβος 1980 και η “Άδεια πλατεία”, Υάκινθος 1986, συναντήθηκαν σ’ αυτήν τη συγκεντρωτική έκδοση, κουβαλώντας το άρωμα του παρελθόντος και παραμένοντας το ίδιο ελκυστικές μέχρι σήμερα, για να ταξιδέψουνε προς το αύριο.

Τα διηγήματα “Ξύλινα, Χάλκινα, Κρουστά” είναι, όπως σημειώνει και ο ίδιος ο συγγραφέας: “Νεανικές αμαρτίες… Διηγήματα γραμμένα πριν από πολλά χρόνια… Επηρεασμένος από τους ποιητές της γενιάς του `70 και ιδιαιτέρως από τον Γιώργη Μαρκόπουλο”…
…“Μικρός, που έπαιζα στη φιλαρμονική του Παλαιού Φαλήρου και η μπάντα αποτελείτο  από ξύλινα, χάλκινα και κρουστά όργανα, ονειρευόμουνα να γίνω ή ηθοποιός ή συγγραφέας. Ή και τα δυό…”.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 στις 8 μμ
στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου
στο εντευκτήριο του Εμβολίμου
γίνεται η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου
σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: