Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ''ΣΠΙΘΑΣ'', ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



To Kίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ καταγγέλλει τις κρατικές δυνάμεις καταστολής και την αστυνομία για την πρωτοφανή προσπάθεια τρομοκράτησης των πολιτών που έσπευσαν στο συλλαλητήριο της Μ. Παναγιάς για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο ξεπούλημα και την καταστροφική για την περιοχή εξόρυξη χρυσού.
Καταγγέλλουμε τις κρατικές δυνάμεις για τους σωματικούς ελέγχους που πραγματοποιούν σε χιλιάδες πολίτες και σε πολλά μέλη μας, μεταξύ των οποίων και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ, σαν να πρόκειται για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Καταγγέλλουμε τις κρατικές δυνάμεις που μαζικά καταγράφουν αριθμούς πινακίδων από πολίτες.
Η απροκάλυπτη κατάχρηση εξουσίας και οι δικτατορικές μέθοδοι που χρησιμοποιεί η τρικομματική εξαρτημένη κυβέρνηση για να κάμψει το ηθικό και το φρόνημα των περήφανων Ελλήνων αγωνιστών, θα μας βρει απέναντι με όλες μας τις δυνάμεις.  
Οι 5 και πλέον χιλιάδες Έλληνες που παρευρέθηκαν στον σημείο για να αντισταθούν, έστειλαν βροντερό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο λαός ενωμένος θα μπορέσει να διώξει άμεσα τους ξένους και ντόπιους επικυρίαρχους.

Γραφείο Τύπου
Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ
24/2/2013

http://www.spitha-kap.gr/el/kap/news/?nid=4052


Δεν υπάρχουν σχόλια: