Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Κ.Α.Π. - ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΦΕΚ 240 ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 14/1/2013 ψηφίζεται στο Ελληνικό κοινοβούλιο η πράξη νομοθετικού περιεχομένου (επισυνάπτεται το αντίστοιχο ΦΕΚ 240 της 12ης Δεκεμβρίου του 2012) η οποία παραχωρεί την Εθνική Κυριαρχία της Πατρίδας μας και μάλιστα με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Όπως έχει επανειλημμένα τονίσει το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη, η Εθνική Κυριαρχία ενός κράτους εκχωρείται και παραδίδεται μονάχα έπειτα από στρατιωτική ήττα, την οποία το κράτος μας δεν έχει υποστεί, απ’ την στιγμή που τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχει εμπλακεί σε κανέναν πόλεμο.

Κάθε κυβέρνηση ‘‘έχει δικαίωμα’’ να κάνει λάθη σε επί μέρους ζητήματα εσωτερικής και οικονομικής πολιτικής. Κάθε κυβέρνηση ‘‘έχει το δικαίωμα’’ ακόμα και να αποτύχει στην άσκηση αυτών των πολιτικών.  
Καμία κυβέρνηση όμως και κανένας λαός δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα, για κανένα λόγο, να εκχωρήσει και να παραδώσει την Εθνική Κυριαρχία της Πατρίδας.

Με βάσει τα παραπάνω θεωρούμε την επικείμενη πράξη ψήφισης του νομοθετικού περιεχομένου που εκχωρεί την εθνική κυριαρχία της χώρας, ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ.

Καταγγέλλουμε την τωρινή τρικομματική κυβέρνηση αλλά και όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις που κυβέρνησαν την χώρα απ’ τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι σήμερα, ως ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ και Εθνικά μειοδοτικές.
Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη δεσμεύεται ότι θα κάνει το καθήκον του απέναντι στον Ελληνικό λαό και την Πατρίδα ώστε να ανακτηθεί η Εθνική Κυριαρχία. Δεσμευόμαστε ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στον προδομένο από τα αστικά και μη κόμματα, Ελληνικό λαό, ώστε να φτάσουμε στην πολυπόθητη Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Πατριωτική Αναγέννηση. 


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Γραφείο 
Τύπου Κ.Α.Π - ΣΠΙΘΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: