Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 11/11/2012



Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη καταγγέλλει το σημερινό περιστατικό βίας, προπηλακισμού και ξυλοδαρμού που συνέβη στο σύνταγμα από τις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενάντια στην εκπρόσωπο και μέλος της ΣΠΙΘΑΣ Καλλιθέας, την ώρα που διαδήλωνε ειρηνικά μαζί με άλλα μέλη του Κ.Α.Π - ΣΠΙΘΑ και παρουσία αρκετών μελών της Κεντρικής Επιτροπής, στο σύνταγμα. Το περιστατικό αυτό είχε ως άμεσο αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Σπιθίστριας αλλά και άλλων πολιτών που διαδήλωναν ειρηνικά, ενάντια στην καταστροφική ψήφιση των μέτρων που συντελέστηκε σήμερα από την δωσιλογική και μειοψηφική τρικομματική κυβέρνηση.
Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη από εδώ και στο εξής περνά σε μια νέα φάση επίθεσης ενάντια στο σύστημα, τις αστυνομικές δυνάμεις και τα ΜΑΤ.
Ενάντια στην απροκάλυπτη, αδικαιολόγητη και ανεξέλεγκτη βία της εξουσίας, το Κίνημά μας από εδώ και στο εξής θα αντισταθεί σθεναρά.

Συγχαίρουμε τα μέλη του Κινήματος μας που με ηρωισμό παρέμειναν στο σημείο της διαδήλωσης με κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα, την ώρα που οι πολιτικάντηδες εκπρόσωποι των προδοτικών κομμάτων αποχώρησαν και άφησαν απροστάτευτους τους πολίτες που διαδήλωναν για την ζωή τους, για το μέλλον τους και για το μέλλον των παιδιών τους.






Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Γραφείο
Τύπου Κ.Α.Π - ΣΠΙΘΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: