Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Οι Ανένταχτοι Μαίανδριοι Εθνικιστές δηλώνουν πιο σκληροί από τη Χρυσή Αυγή

Δηλώνουν νοσταλγοί του Χίτλερ και των δωσίλογων της γερμανικής Κατοχής. Η οργάνωση τους έχει στρατιωτική δομή και συμπορεύεται ιδεολογικά με τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο, γνωστό και ως «Περίανδρο», άλλοτε ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής και σημερινό εχθρό της.

Χαρακτηρίζουν τους Εβραίους πανάρχαιους τοκογλύφους και δεν διστάζουν να βάλουν την υπογραφή τους πάνω από τη σβάστικα που ζωγράφισαν πριν από μία εβδομάδα στο Μνημείο Ολοκαυτώματος των Εβραίων στη Ρόδο.
Για τους χρυσαυγίτες, εκφράζουν στον Τύπο της Κυριακής την άποψη ότι έχουν «τα χέρια δεμένα μέσα σε ένα κομματικό μαντρί που δεν θέλει να βγει εκτός νόμου».

Οι Ανένταχτοι Μαίανδριοι Εθνικιστές είναι μια εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση. Αν και βρίσκεται στα σπάργανα έχει αρχηγό και δύο υπαρχηγούς.


Οι ΑΜΕ ξεπήδησαν όπως και άλλες μικρότερες οργανώσεις που δεν πιστεύουν στη Δημοκρατία, με την άνοδο της Ακροδεξιάς στη χώρα μας. Παρότι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, με τις τακτικές τους προσπαθούν να κερδίσουν έδαφος στη «μάχη του πεζοδρομίου».

Εχθρός τους είναι οι μετανάστες, οι Εβραίοι, οι αντιρατσιστές και οι πολιτικοί.

Μεγάλη βεντέτα έχουν ανοίξει όμως και με τους αναρχικούς. Κλέβουν τα πανό τους και τα επιδεικνύουν στο διαδίκτυο ως μια από τις νίκες τους, ενώ τα βράδια γράφουν συνθήματα μίσους γι’αυτούς στους τοίχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: