Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Έσβησε την Ελλάδα η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Έστειλε ο συμπατριώτης μας, Θανάσης Γεωργιλόπουλος

Η παντοδύναμη λέσχη Μπίλντερμπεργκ (μέλη της οποίας είναι ο Γ. Παπανδρέου και πολλοί άλλοι Έλληνες πολιτικοί) στην τελευταία της συνεδρίαση προ διμήνου έσβησε από το χάρτη της ευρωζώνης την Ελλάδα
«Η Ελλάδα είναι νεκρή». Αυτό αποφάσισαν τα γνωστά και άγνωστα μέλη της Μπίλντερμπεργκ στην τελευταία της συνεδρίαση και τα συμπεράσματά τους διοχετεύθηκαν μέσα από μυστικές ατραπούς σε κυβερνήσεις, μεγάλες κεντρικές τράπεζες σε Ευρώπη Ασία και Αμερική και σε επενδυτικούς ομίλους.
Οι οικονομικοί εγκέφαλοι της Λέσχης μίλησαν σε τρεις συνεχείς συνεδριάσεις για την ελληνική οικονομία που μοιάζει με πυραμίδα, ή με τα γνωστά «αεροπλανάκια» που έχουν στήσει στο παρελθόν μεγάλοι απατεώνες σε βαλκανικές χώρες(κυρίως Αλβανία) για να αρπάξουν τα χρήματα των καταθετών.

Ιδιαίτερα ο Ολλανδός πρώην υπουργός Οικονομικών Βίλεν Φερμέεν στην ομιλία του στη λέσχη τόνισε ότι ήδη έχουν μπει σε ισχύ σχέδια για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη καθώς οι μεγάλοι τραπεζίτες έχουν διαπιστώσει ότι ουδέποτε η Ελλάδα θα μπορέσει να ξεπληρώσει το χρέος της και πάντως η έξοδος της από το ευρώ θα κοστίσει λιγότερο στην οικονομία της Ευρώπης απ' ότι η παραμονή της.
Βεβαίως όλα αυτά είναι σε γνώση της ελληνικής κυβέρνησης η οποία με κάθε τρόπο κρατάει μυστική την έκθεση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: