Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση του Δημάρχου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας Γιάννη Σταθά με Μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και διεξαγωγή αθλητικών αγώνων κολύμβησης στην Παραλία Διστόμου

Δυο σημαντικά αθλητικά γεγονότα πανελληνίου ενδιαφέροντος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) θα φιλοξενήσει ο  Δήμος Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας σε συνεργασία με την ΚΟΕ και εθελοντές.

1) Τον καθοριστικό αγώνα Πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων ανδρών / Νέων γυναικών / Εφήβων / Νεανίδων / Παίδων / Κορασίδων στο Open Water, που θα γίνει στις  5 Ιουνίου 2021.

 2) Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water (Ανοιχτής Θάλασσας) που θα γίνει από 10-12 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι σχετικές αποφάσεις πάρθηκαν μετά από συνάντηση μελών της ΚΟΕ με τον Δήμαρχο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας κ. Γιάννη Σταθά, στις 22 Απριλίου, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε και επιτόπιος έλεγχος για την εξασφάλιση τήρησης των απαιτούμενων προδιαγραφών των αγώνων από τους τεχνικούς συμβούλους της ΚΟΕ, κ. Νίκο Κραουνάκη και κ. Χρήστο Κούμα, την ταμία της ΚΟΕ κα Ελευθερία Σαραντίδου και από τον εμπνευστή των αγώνων κ. Παναγιώτη Αγγελέτο.

Μετά τη συνάντηση και τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησαν τα μέλη της ΚΟΕ η Ομοσπονδία  αποφάσισε την διεξαγωγή των παραπάνω αγώνων κολύμβησης στην Παραλία Διστόμου.

Ο Δήμος Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας από την πλευρά του δεσμεύτηκε να συνδράμει  στις ανάγκες, οι οποίες απαιτούνται για την πραγματοποίηση των αθλητικών αγώνων. Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας να επιλεγεί για ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός, ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που διανύουμε, καθώς πρέπει σταδιακά να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Ευχαριστούμε την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για την τιμή που μας έκανε.                   

Ο Δήμος Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας από την πλευρά του δεσμεύεται ότι θα ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που ανέλαβε για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.

 

Ο Δήμαρχος

Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας

Ιωάννης Σταθάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: