Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Το Πρόγραμμα του 10ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Δίστομο


Οι μέρες πέρασαν σε ένα πολύ ιδιαίτερο, πρωτοφανές συγκυριακό περιβάλλον για τον πολιτισμό και γενικότερα για την ίδια την ζωή παγκοσμίως.

Το 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου Διστόμου που διοργανώνει το θεατρικό εργαστήρι «Θεατροφρένεια» έχει την χαρά και την τιμή να ανακοινώσει τους προκριθέντες θιάσους καθώς και το πρόγραμμα του φεστιβάλ μας.

Οι συμμετοχές ήταν πολλές, πέρα από τις αρχικές προβλέψεις και είναι τιμή μας που μέσα σε αυτές τις συνθήκες υπήρξαν ομάδες που μας επέλεξαν ώστε να στείλουν τη συμμετοχή τους και τις ευχαριστούμε από καρδιάς.

Το πρόγραμμα ως εκ τούτου διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα 24 Αυγούστου: Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια» με το έργο του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» σε σκηνοθεσία Τάσου Σταθά.

Τρίτη 25 Αυγούστου: Θεατρική Ομάδα «Αυτή και Αυτοί» από την Αθήνα με το έργο του Α.Εφταλιώτη «Ο Βουρκόλακας».

Τετάρτη 26 Αυγούστου: Θεατρική Ομάδα Ιτέας «ΥποκρΙτέα» με το έργο «Μεταμεσονύχτιες Ιστορίες», βασισμένο σε κείμενα του Τσαρλς Μπουκόφσκι σε σκηνοθεσία Πάτυ Καρλιάφτη.

Πέμπτη 27 Αυγούστου: Θέατρο Περιγιαλίου με το έργο του Δημήτρη Κορομηλά «Ο Αγαπητικός Της Βοσκοπούλας» σε σκηνοθεσία Πολυξένης Ορκοπούλου - Ξανθάκη.

Παρασκευή 28 Αυγούστου: Θέατρο Χαλκίδας «Περί Τεχνών» με το έργο «Φονικά Νούμερα», σε σκηνοθεσία Γιώργου Νικολαΐδη.

Σάββατο 29 Αυγούστου: ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας με το έργο του Γιάννη Καλαβριάνου «Γιοί Και Κόρες» σε σκηνοθεσία Πέτρου Μαλιάρα.

Κυριακή 30 Αυγούστου: Θεατρική Ομάδα «Mariposa” με το έργο του Sam Bobrick “Άμλετ Β´» σε σκηνοθεσία Έφης Μεράβογλου.

Η στιγμή σιγά σιγά φτάνει και σας περιμένουμε όλους να δούμε θέατρο, ως βάλσαμο στο γενικότερο ζοφερό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί...

Να θυμίσουμε για μια ακόμη φορά πως το φεστιβάλ μας είναι ΜΗ διαγωνιστικό και πως το θεατρικό  μας εργαστήρι θα λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που ορίζει ο ΕΟΔΥ ώστε να διεξαχθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: