Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Η ''Λυσιστράτη'' του Αριστοφάνη από το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου ''Θεατροφρένεια''

Σε ένα ιδιαίτερο (οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μοιάζει εύστοχος ) καλοκαίρι για όλους μας,το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια» δούλεψε απίστευτα σκληρά και αθόρυβα καθ'όλη την διάρκεια του και είναι έτοιμο να παρουσιάσει το αριστουργηματικό,κλασικό έργο του Αριστοφάνη: «Λυσιστράτη» σε σκηνοθεσία Τάσου Σταθά.

Μετά την απόφαση ενσυναίσθησης και κατανόησης για την πρωτοφανή συγκυρία που ζούμε,που πήραμε για την ματαίωση του φεστιβάλ μας,έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε την δική μας προσπάθεια ως δημιουργικό και θεατρικό πείσμα για μια πιο αισιόδοξη οπτική των πραγμάτων.

Έτσι λοιπόν η «Λυσιστράτη» θα ανεβεί για 2 παραστάσεις, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Αυγούστου,στο αμφιθέατρο του μαυσωλείου Διστόμου.

Αυτή τη φορά θα είναι ιδιαίτερη καθώς θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων και ατόμων που θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Γι αυτό τον λόγο κάνετε εγκαίρως την κράτηση σας στο τηλέφωνο: 697 4654715.

Σας περιμένουμε όλους να αποχαιρετίσουμε-διώξουμε αυτό το καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πάντα με θέατρο, τέχνη, πολιτισμό!

Ώρα έναρξης 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: