Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Παν(σ)ελήνια παρουσίαση του “ΑειΦέρων” - Σάββατο 24 Ιουλίου





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΙΦΕΡΩΝ
Δίστομο, 17/7/2010

Παν(σ)ελήνια παρουσίαση του “ΑειΦέρων”



Την πανσέληνο του Ιουλίου, το Σάββατο στις 24 του μήνα και το αρχαιολογικό πάρκο του Διστόμου, επέλεξαν οι οργανωτές του “ΑειΦέρων” για μια βραδυά παρουσίασης των περιβαλλοντικών και πολιτιστικών στόχων και των προτάσεων του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού.

Μετά από ένα χρόνο ίδρυσης, παρουσίας, γνωριμίας και ζυμώσεων, ανακοινώθηκε πρόσφατα, επίσημα η δραστηριοποίηση του Μη Κερδοσκοπικού, Mη Κυβερνητικού Οργανισμού «ΑειΦέρων», που κύριο στόχο έχει την αφύπνιση και την επαγρύπνηση των συμπολιτών μας, για την ανάπτυξη του Πολιτισμικού και του Περιβαλλοντικού επιπέδου της περιοχής μας.

 Ο Οργανισμός επιδιώκει την αφύπνιση και επαγρύπνηση των συμπολιτών μας για πραγματικά ισόρροπη και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη με βάση την Αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας. με την ευρεία έννοια του όρου, στοχεύοντας στην αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με την φυσική και πολιτιστική του κληρονομιά και με εξασφάλιση της Ποιότητας ζωής και της δίκαιης κατανομής της ευημερίας που θα προκύψει από αυτήν, σε όλους τους πολίτες της Βοιωτίας.
Κατά τους αρμόδιους του Οργανισμού, είναι πιο επιβεβλημένο σήμερα παρά ποτέ τώρα, που οι συνθήκες είναι ακόμη πιο δύσκολες για όλη την Ελλάδα και ειδικά για τον τόπο μας, να αναπτύξουμε σε εθελοντική βάση, μακριά από κομματικές ή άλλες αγκυλώσεις και τη σύσφιξη και τη ανάπτυξη υγιών και με υψηλό επίπεδο, ανθρώπινων σχέσεων ενωμένων σε επαγγελματική βάση για το κοινό στόχο.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα προηγηθεί περιβαλλοντικός καθαρισμός της περιοχής, από εντόπιους εθελοντές, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με καλλιτεχνικό πρόγραμμα με έντεχνο και ροκ ελληνικό πρόγραμμα, ενώ θα υπάρξουν απαγγελίες επ' ευκαιρία της πανσελήνου.

Θα ανακοινωθεί και ή ηδη αναληφθείσα πρωτοβουλία του Οργανισμού να υποστηρίξει την τριήμερη νεολαιϊστικη εκδήλωση “BeachWave 2010” στις  6,7 και 8 Αυγούστου, στον οικισμό “Άσπρα Σπίτια” στην Παραλία Διστόμου.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες πρωτοβουλίες του “Αειφέρων” που ήδη έχουν δρομολογηθεί.

Μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες για τους στόχους και τη δράση  του Οργανισμού, στο site http://www.enviropol.org.gr
Γίνετε μέλος μας, στο member@enviropol.org.gr
Έδρα, Δίστομο Βοιωτίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22670 29044, fax: 22670 29042

Δεν υπάρχουν σχόλια: