Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Χωρίς κατασκηνώσεις στον Άγιο Νικόλαο Διστόμου, τα παιδιά της Βοιωτίας

ΠΗΓΗ: ΒΟΙΩΤΙΚΑ

Μετά από καταγγελίες γονιών και δασκάλων, επιβεβαιώσαμε ότι πράγματι φέτος δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικές κατασκηνώσεις του Υπ.Παιδείας, στον Αγ. Νικόλαο στην Παραλία Διστόμου.
Παρά το γεγονός ότι ζητήθηκαν και υποβλήθηκαν δηλώσεις από γονείς και εκπαιδευτικούς για συμμετοχή στην κατασκήνωση, τα παιδιά δεν θα γίνουν δεκτά. Από την δ/νση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης υπήρξε η πληροφορία ότι οι λόγοι είναι "οικονομικοί". Αν αυτό αληθεύει τότε πρόκειται για μια ακόμη κοινωνική παροχή που "κόβεται" λόγω ΔΝΤ.

Έτσι, μετά από μισό αιώνα λειτουργίας του Αγ. Νικολάου, τα παιδιά της περιοχής θα στερηθούν τις λίγες διακοπές που δεδομένης της κρίσης είναι πιο απαραίτητες παρά ποτέ.
Αν μάλιστα υπολογιστεί ότι και ο Δήμος Λιβαδειάς έκλεισε τις κατασκηνώσεις της Παλιομηλιάς, για οικονομικούς λόγους, τότε πραγματικά φαίνεται ότι τα παιδιά της περιοχής είναι από τα πρώτα θύματα της κρίσης. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και σε αυτούς που άφησαν τις παιδικές κατασκηνώσεις να βρεθει σε αυτό το χάλι που ειναι σήμερα στον Άγιο Νικόλαο Διστόμου έχουν βανδαλισει τις εγκαταστάσεις ξηλωμενα όλα τα μπάνια βρύσες ,νυπτηρες λεκάνες.
Έχουν πάρει τα σιδερενια κρεβάτια από τους κοιτώνες,έχουν ξηλώσει και πάρει τις σιδερένιες πόρτες.
Οι κατασκηνωσεις είναι ανοιχτές και μπαίνουν διαφοροι (ξεμπαρκοι) και κάνουν κατάληψη στο χώρο .
Ντροπή,ντροπή,ντροπή.