Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΒΟΙΩΤΙΑΣ - 21η ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βοιωτίας μας καλεί αυτή τη μέρα να ενώσουμε τις φωνές μας για τα θύματα του ρατσισμού, των φυλετικών διακρίσεων, της ξενοφοβίας και της μισαλλοδοξίας.

Ο αγώνας ενάντια στο τέρας του ρατσισμού και της ξενοφοβίας είναι πάντα επίκαιρος. Αν θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο ειρήνης και αλληλεγγύης, θα πρέπει να κινητοποιηθούμε ώστε να εξαλειφθεί το μίσος και να επικρατήσει ο σεβασμός στη διαφορετικότητα.

Σεβασμός στο διαφορετικό χρώμα, στη διαφορετική καταγωγή, στη διαφορετική θρησκεία, στη διαφορετική κουλτούρα, στο διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Δηλαδή πολύ απλά, σεβασμός στον κάθε άνθρωπο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πάντα θα βρίσκεται στη πρώτη γραμμή, μέσα στους αγώνες, μέσα στα κινήματα, στη νεολαία, στις αντιρατσιστικές οργανώσεις, στις πρωτοβουλίες ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για να παλεύει ενάντια στο ρατσισμό, στο μίσος για το διαφορετικό, και ενάντια  στην καταπάτηση των ατομικών δικαιωμάτων.

«Κανένας άνθρωπος δεν γεννιέται με το μίσος μέσα του. Το μίσος διδάσκεται και υποσυνείδητα μαθαίνεται...

Με τον ίδιο τρόπο μαθαίνεται και η αγάπη. Μπορούμε ν' αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους! Το διαφορετικό χρώμα, τη διαφορετική καταγωγή, τη διαφορετική θρησκεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: