Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Ευριπιώτης - Θλίψη για τον θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη - Το συγκινητικό αντίο των παιδιών του.


Πηγή/Αναδημοσίευση: Lifo

«Πατέρα μας... Κώστα μου... Θα είσαι πάντα το φως στη ζωή μας» είναι ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των παιδιών και της συντρόφου του Κώστα Ευριπιώτη που πέθανε χθες νικημένος από τον καρκίνο. 
Ο δημοφιλής ηθοποιός πέθανε μετά από μακρά νοσηλεία σε ηλικία 56 ετών και από χθες χιλιάδες μηνύματα θαυμαστών, φίλων και συνεργατών του από τον καλλιτεχνικό χώρο έχουν πλημμυρίσει τα social media. 
O Kώστας Ευριπιώτης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο», όπου έδινε μάχη για τη ζωή του, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του, Λίλιαν Μπότση, την αδερφή του, καθώς και τα δύο του παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με τη Βάλια Κωστοπούλου. 
Τις τελευταίες ημέρες, η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και χθες έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή.    
Η κηδεία του  ηθοποιού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα γίνει τη Δευτέρα, αλλά θα υπάρξει και νεότερη επίσημη ενημέρωση από την οικογένεια.   
Ο Κώστας Ευριπιώτης γεννήθηκε το 1963 και ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης.   
Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «'Αντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «'Αντρες έτοιμοι για όλα», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να... γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε» κ.ά.   
Έγινε ιδιαίτερα γνωστός ως ο «παλιός» σμηνίτης «Γεώργιος Βλάχος» στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά». 
Τον Μάρτιο του 2019 μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού. 
Από τον Απρίλιο του 2019 ανακοινώθηκε ότι νοσηλεύεται στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο λόγω καρκίνου.      
 Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης. Στην ηλικία των 17 ετών "έχασε" τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.   
Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη. 
Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981.

Δεν υπάρχουν σχόλια: