Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Taekwon-Do


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Taekwon-Do την Παρασκευή στις 21 Δεκεμβρίου, στις οποίες συμμετείχαν αθλητές από το Δίστομο, την Δαύλεια, το Στείρι και την Αντίκυρα, υπό την καθοδήγηση του Master Άγγελου Σολδάτου
Οι αθλητές σημείωσαν αξιοθαύμαστες επιδόσεις, με αποτέλεσμα ο εκπαιδευτής τους, Ευθυμιάτος Αναστάσιος, να δεχτεί τα συγχαρητήρια από τον Master Σολδάτο Άγγελο για το υψηλό τεχνικό επίπεδο των και για το ήθος του. 
Ο εκπαιδευτής Ευθυμιάτος Αναστάσιος δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή να δέχεται έπαινο από ένα Δάσκαλο του βεληνεκούς του Master Άγγελου Σολδάτου. 
Επίσης συνεχάρη όλους τους αθλητές για την προσπάθειά και τις επιδόσεις τους καθώς και τους συλλόγους για την προσπάθεια στην εξάπλωση του Taekwon-Do. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Ελισάβετ Σολδάτου (III Dan), Έλενα Σολδάτου (III DAN) και Τριβλής Κωνσταντίνος (ΙΙΙ DAN), των οποίων η βοήθεια υπήρξε καθοριστική για την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης.
Σημειώνεται ότι η Ελισάβετ Σολδάτου πραγματοποίησε ολιγόλεπτη σεμιναριακού τύπου προπόνηση, ενθουσιάζοντας τους αθλητές. 
Τέλος ο εκπαιδευτής Ευθυμιάτος Αναστάσιος, εκ μέρος όλων των αθλητών, θα ήθελε να ευχηθεί χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: